Shell'den Görülmemiş Kampanya! Ağustos Ayının Sonuna Kadar 2 Milyon TL Dağıtacak!

Artan akaryakıt fiyatlarından ötürü müşterilerini kaybetmek istemeyen Shell, yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Akaryakıt firması, 31 Ağustos tarihine kadar başvurulara açık olan yeni kampanyasının TL kazandıracağını belirterek ayrıntıları paylaştı. İşte firmanın yeni kampanyasını içeren haberin devamı…

Shell'den Görülmemiş Kampanya! Ağustos Ayının Sonuna Kadar 2 Milyon TL Dağıtacak!

Geride bıraktığımız senenin son çeyreğinde ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, her sektörde olduğu gibi akaryakıt sektöründe de yüksek oranlı zamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Ocak ayına girildiği ilk gün pompaya yansıyan zamlı fiyatlar, açıklanan diğer hizmet zamlarından ötürü bütçesi sarsılmış olan araç sürücülerini oldukça zorlu bir pozisyona düşürdü. Ancak ocak zamlarının henüz akaryakıt sektöründe ortaya çıkacak olan zamların yalnızca habercisi olduğu sonradan anlaşıldı.

24 Şubat tarihinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı, iki ülkenin sahip olduğu emtia varlıklarına değer kazandırdı. Değer kazanan ürünlerden birisi de brent petrol oldu. Yıllar sonra 130 dolar seviyesine kadar yükselen brent petrol, ülke sınırlarında satışa sunulan akaryakıt ürünlerine arka arkaya zamların yapılmasına yol açtı.

Savaş durumundan ve ekonomi piyasalarını direkt olarak etkileyen diğer olaylardan sonra 30 TL seviyesine kadar dayanan akaryakıt fiyatları, son zamanlarda uygulanan indirim politikalarına rağmen tüketicilerin arzu ettikleri seviyelere inmeyi başaramadı. Bunun karşısında zor duruma düşen akaryakıt firmalarından birisi olan Shell, müşteri sayısını kaybetmemek adına yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Firmanın mevcut müşterilerini kapsayan yeni kampanyanın ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Shell’den Yepyeni Akaryakıt Kampanyası!

Ülkemizin en çok ziyaret edilen akaryakıt firmalarından birisi olan Shell, artan fiyatlardan sonra yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Müşteri sayısını arttırırken araç sürücülerinin bütçelerini de ferahlatmayı amaçlayan firma, 31 Ağustos tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan tüm müşterilere çekiliş hakkı tanımlanacağını ve çekiliş sonucunda bin kişiye 2 bin TL’lik akaryakıt indirimi fırsatı sunulacağını duyurdu.

Shell Akaryakıt Kampanyasına Kimler Katılabilir?

Shell'den Görülmemiş Kampanya! Ağustos Ayının Sonuna Kadar 2 Milyon TL Dağıtacak! - Resim : 1

Shell’in 2 bin TL indirim kazanımlı çekilişine, firmadan 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan Shell Club Smart üyeleri katılım sağlayabilmektedir. Her 150 TL’lik alışveriş, bir çekiliş hakkının tanımlanmasını sağlayacaktır.

Shell Akaryakıt Kampanyası Başvurusu 2022

Shell’in 2 bin TL indirim kazanımlı çekilişine, KATIL yazıp 2313’e kısa SMS göndererek katılım sağlamak mümkündür.