Shell’de 200 TL ve üzeri alışverişe 60 TL hediye

Akaryakıt harcamasına kazandıran kampanya Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi müşterileri, Türkiye’nin dört bir yanındaki Shell istasyonlarında yapacakları 200 TL ve üzeri 4. harcamadan birini QR kodla yapana 60 TL puan verecek…

Shell’de 200 TL ve üzeri alışverişe 60 TL hediye

Yapı Kredi World kart, müşterilerine her koşulda kazandırmaya devam ediyor. Özellikle artan akaryakıt fiyatları ile birlikte müşterilere akaryakıt alışverişlerinde de kazan sunan Yapı Kredi yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi World kart sahipleri Shell istasyonlarında harcarken kazanmaya devam ediyor. Yapı Kredi resmi web sitesinde yer alan duyuruya göre bu kampanya 15 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.

Yapı Kredi’den Shell’de 60 TL Puan Hediyesi

Shell’de 200 TL ve üzeri alışverişe 60 TL hediye - Resim : 1

Yapı Kredi müşterileri World kart ile Shell istasyonlarında yapacakları akaryakıt harcamalarından kazanmaya devam ediyor. Duyuruya göre kampanyaya dahil sektör ve üye işyerlerinde geçerli olmak üzere Yapı Kredi World kart müşterilerine 60 TL Yapı Kredi Shell puan kazanma imkanı sunuluyor. 200 TL ve üzeri 4 harcamadan birini QR ödeme ile gerçekleştiren Yapı Kredi müşterileri 50 TL’ye ek olarak 10 TL ve böylelikle toplamda 60 TL Yapı Kredi Shell puan kazanabilecek.

Yapı Kredi ve Shell arasındaki kampanya 1 Temmuz ile 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında üye işyeri Shell istasyonlarında geçerli olacak. Bu kampanya Shell’de toplam 50 TL Shell puan kampanyası ile birleştirilebilir olmasıyla dikkat çekiyor. Her iki kampanyadan da yararlanmak isteyen müşterilerin ilk olarak World Mobil uygulamasından “Shell’de toplam 50 TL Shell Puan kampanyasına katılım sağlaması gerekiyor.

QR Kod ile Ödemeye Ek 10 TL Hediye

Shell’de POS’ta QR ile ödeme kampanyasına katılım sağlayan müşteriler ek 10 TL olmak üzere toplamda en fazla 50 TL puan kazanabiliyor. Kampanya sadece Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TL cardlar ile Shell istasyonlarında POS’ta QR Kod ile yapılacak harcamalarda geçerli oluyor. POS’ta QR kod ile ödeme yapmak isteyen kullanıcıların ilk olarak akıllı telefona World Mobil veya Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirmesi gerekiyor. Kampanya ile ilgili detaylar Yapı Kredi resmi web sitesi üzerinde yer alıyor.