SGK ile anlaşmışlardı! Kamu bankaları sözünü tuttu, promosyonlar 5 bin TL’ye çıktı! İşte Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli promosyon tutarları

Emeklilere ödenilen promosyonlarda yeni dönemin kapılarını aralayan Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank isimli kamu bankaları, 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak olan promosyon tutarlarını açıkladı.

SGK ile anlaşmışlardı! Kamu bankaları sözünü tuttu, promosyonlar 5 bin TL’ye çıktı! İşte Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli promosyon tutarları

Emeklilerin ek gelir kaynağı olarak gördüğü, bu nedenle de maaşını taşımadan önce incelikle araştırdığı emekli promosyonlarında 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle taban promosyon ödemelerinde artış oldu. Anlaşmaya vardığı 19 banka ile promosyon anlaşmasını güncelleyen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hem maaş baremlerinde hem de maaş baremlerine karşılık ödenen promosyon tutarlarında artışa gitti. SGK ile güncelledikleri anlaşma doğrultusunda harekete geçen Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank isimli kamu bankaları, promosyonlarda artış yaptığını açıkladı.

Türkiye’nin her bölgesinde şubesi bulunması, ATM sayılarının çok olması ve emeklilere özel olarak faizlendirilen kredi seçenekleri ile emeklilerin sıklıkla maaş almayı tercih ettiği Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank isimli bankalar, SGK ile gerçekleştirdiği yeni protokol kapsamında ödedikleri promosyon tutarlarını artırdı. Bu kapsamda maaşa göre ödeyecekleri promosyon tutarlarını açıklayan Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren güncel promosyon tutarlarından ödeme yapmaya başladı.

KAMU BANKALARI PROMOSYON TUTARLARINI GÜNCELLEDİ

SGK ile anlaşmışlardı! Kamu bankaları sözünü tuttu, promosyonlar 5 bin TL’ye çıktı! İşte Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli promosyon tutarları - Resim : 1

Kasım ayına kadar maaşa göre değişmekle birlikte 500, 625 ve 750 TL tutarlarında promosyon ödemeleri gerçekleştiren Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank isimli kamu bankaları, kasım ayı itibariyle yine maaşa göre değişmekle birlikte 3.000, 3.500, 4.500 ve 5.000 TL promosyon ödemeye başladı. Yeni promosyon tutarlarını kamuoyu ile paylaşan Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank’tan duyurular arka arkaya geldi.

Maaşlarında SGK bünyesinde alan Emekli Sandığı (4C), SSK (4A) ve Bağ-Kur (4B) emeklileri için üç yıl maaşını bankasından alma şartıyla ödedikleri promosyon tutarlarını artıran Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, yeni promosyon tutarlarına ilişkin yayınladığı duyuruda 5.000 TL’ye varan promosyonlardan yararlanabilecek olan maaş baremlerini tek tek kamuoyu ile paylaştı.

KAMU BANKALARINDA PROMOSYON TUTARLARI 5.000 TL’YE ÇIKTI

Arka arkaya yayınladıkları duyurular ile güncel promosyon tutarlarını kamuoyu ile paylaşan Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank isimli kamu bankaları, 5.000 TL’ye kadar varan promosyon ödemeleri yapmayı taahhüt etti. Şubelerinden, ATM’lerinden ve dijital bankacılık hizmetleri üzerinden promosyon taahhüdü imzalamayı mümkün hale getirmiş olan Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, aynı zamanda maaş taşıma işleminin e-Devlet üzerinden de yapılabileceğini duyurdu.

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle maaşını taşıyan emeklilerin 3.500 TL altında emekli aylığı alması halinde 3.000 TL; 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alması halinde 3.500 TL; 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alması halinde 4.500 TL; 10.000 TL ve üzerinde emekli aylığı alması halinde ise 5.000 TL promosyon alabileceğini belirtti.