Sevilen sunucu Alp Kırşan neden Survivor’dan ayrıldı ortaya çıktı! Nedeni herkesi şok edecek

Bir dönem milyonlarca kişi tarafından sevilerek takip edilen ünlü oyuncu Alp Kırşan, geçtiğimiz senelerde Survivor yarışmasında sunuculuk görevinden istifa ederek adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmıştı. Ünlü oyuncunun birçok takipçisi, olayın ardında Acun Ilıcalı olduğunu düşünürken gerçek çok başka çıktı. İşte, Alp Kırşan’ın kendi ağzıyla açıkladığı Survivor’dan ayrılma gerekçesine dair merak edilen tüm detaylar.

Sevilen sunucu Alp Kırşan neden Survivor’dan ayrıldı ortaya çıktı! Nedeni herkesi şok edecek

Yer aldığı projelerle bir döneme damga vurmayı başaran ünlü oyuncu Alp Kırşan, şimdilerde farklı konularla gündeme gelmeye devam ediyor. 2012 yılında Survivor yarışmasına katılan ünlü isim, daha sonra Survivor yarışmasında sunuculuk yapmaya başlamış fakat bir süre sonra kariyerinden vazgeçme kararı almıştı.

Bu durum, Alp Kırşan ve Acun Ilıcalı arasında bir tartışma yaşandığı söylentilerini ortaya çıkarırken ünlü oyuncunun Survivor programından neden ayrıldığı ortaya çıktı. Alp Kırşan, ayrılık gerekçesini kendi sözleriyle ifade etti. İşte, Survivor yarışmasının ünlü sunucusu Alp Kırşan’ın programdan ayrılma nedenine dair merak edilen tüm detaylar.

Alp Kırşan Survivor sunuculuğunu neden bıraktığını açıkladı!

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen Beyaz Gece festivaline sunucu olarak katılan Alp Kırşan, özel gecenin çıkışında kameramanların sorularına samimi yanıtlar verdi. Survivor’dan neden ayrıldığına dair gerekçelerini sıralayan ünlü isim, ‘’Aslında Survivor’dan ayrılma kararım yoktu. Fakat ayrılmak istediğime program bittikten sonra ailemle buluştuğum an karar verdim. Program sürecinde onları çok özlediğimin farkına vardım ve onlarsız yapamayacağımı anladım. Bir anda ‘’Kariyer mi yoksa aile mi?’’ sorusuyla yüzleştim. Kararımı ailemden yana kullandım ve her şeyi bırakıp Bodrum’a yerleştik.’’ ifadelerini kullandı.

Sevilen sunucu Alp Kırşan neden Survivor’dan ayrıldı ortaya çıktı! Nedeni herkesi şok edecek - Resim : 1

Alp Kırşan: ‘’İstanbul’da yaşasaydım tımarhanelik olurdum!’’

Kariyeri hakkında yaptığı açıklamaların yanı sıra aile hayatıyla ilgili de önemli konulara değinen Alp Kırşan, ‘’Yeni nesil çocuklar çok değişikler. Durmuyorlar ve beyin olarak sürekli seninle yarışmaya çalışıyorlar. Bu yaş grubu genel olarak çok zeki ve ebeveynler olarak bu durumdan çok mağdur oluyoruz. Buradan baba olacaklara sesleniyorum, iki çocuk yapacaksanız ve ikisi de erkek olacaksa çok dikkatli olmanızda yarar var. Bodrum’da olduğumuz için çocukların istediklerini daha kolay yerine getirebiliyoruz. Fakat İstanbul’da olsaydım herhalde tımarhanelik olurdum.’’ açıklamalarında bulundu.

Sevilen sunucu Alp Kırşan neden Survivor’dan ayrıldı ortaya çıktı! Nedeni herkesi şok edecek - Resim : 2

Etiketler: magazin haber