Sevilen bilgi yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan Fenerbahçe sorusu! Sarı-lacivertli taraftarlar duruma isyan etti! Tepki çeken soru.

Ekranların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster bu sefer beklemediği tepki ile karşılaştı. Genel kültür, spor, güncel birçok konuda sorularla izleyenleri ekrana kitleyen yarışma programında Fenerbahçe taraftarınız kızdıran bir soruya yer verildi. İşte sert tepkilere yol açan o soru...

Sevilen bilgi yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan Fenerbahçe sorusu! Sarı-lacivertli taraftarlar duruma isyan etti! Tepki çeken soru.

Uzun yıllardır ekranlarda olan ATV'nin reyting rekortmeni Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmadaki "1959" sorusu Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı. Kanarya'nın gelecek sezonda beş yıldızlı logo kullanma kararı alması ve 1959 yılından önceki şampiyonlukların da geçerli olması konusunda başvurular yaptığı dönemde yarışmada yer alan bu soru sosyal medyada gündem oldu.

 

2011 yılından bu yana ATV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasının dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Fenerbahçeli taraftarların tepkisini toplayan anlar yaşandı. Yarışmada 200 bin TL değerindeki soru sosyal medyada gündem oldu. 

Son yıllarda ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yarışan Ahmet Zeki Ertem adlı yarışmacı, 200 bin TL değerindeki soruda yarışmadan elendi. Ertem'in elendiği soru özellikle Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Kenan İmirzalioğlu, 200 bin TL değerindeki soruda yarışmacıya '1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde 1968-1980 arasında hangi futbol takımı hiç şampiyon olmamıştır?' sorusunu yöneltti. 

Sevilen bilgi yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan Fenerbahçe sorusu! Sarı-lacivertli taraftarlar duruma isyan etti! Tepki çeken soru. - Resim : 2

Bu soru Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekerken sorunun şıklarında "Beşiktaş", "Galatasaray", "Trabzonspor" ve "Fenerbahçe" yer aldı.

Fenerbahçe taraftarı olduğunu açıklayan Ertem, soruya "Galatasaray" yanıtını verdi. Soruya yanlış yanıt evren Ertem, 30 bin TL kazanarak yarışmadan elendi.

 

Fenerbahçe'nin yeni sezonda 5 yıldızlı logo kullanma kararı alması ve 1959 yılından önceki şampiyonlukların geçerli sayılması konusundaki başvurusundan kısa süre sonra yarışmada bu sorunun çıkması sosyal medyadaki sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.