Cem Yılmaz Hasan Can Kaya atışmasına Ahmet Hakan da dahil oldu! Hayat çok acımasız

Gazeteci Ahmet Hakan, Cem Yılmaz'ın küfürlü göndermesine ‘veteran komedyen’ yanıtı veren Hasan Can Kaya'yı eleştirdi. Ahmet Hakan, “Cem Yılmaz, genç bir komedyen tarafından “emektar, eski kurt, kıdemli” falan diye anılır hale gelmiş. Hayat çok acımasız.” dedi.

Cem Yılmaz Hasan Can Kaya atışmasına Ahmet Hakan da dahil oldu! Hayat çok acımasız

Ahmet Hakan Coşkun, komedyen Cem Yılmaz’ın meslektaşı Hasan Can Kaya’yı ti’ye almasının ardından Kaya’nın Yılmaz’a verdiği ‘veteran komedyen’ tepkisini değerlendirdi. 

Gazeteci yazar Ahmet Hakan, “Atılan laf da verilen cevap da aslında vasat. Biz fanilere “nasıl da lafı oturtmuş” dedirtmiyor. Cem Yılmaz, genç bir komedyen tarafından “emektar, eski kurt, kıdemli” falan diye anılır hale gelmiş. Hayat çok acımasız.” dedi.

Cem Yılmaz Hasan Can Kaya olayı ne?

Cem Yılmaz’ın son gösterisinde seyircilerinden biri “Sizin için Gebze'den geldik” deyince konuyu hemen Konuşanlar programına bağlayan Cem Yılmaz, “Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi.” dedi. Ardından Hasan Can Kaya’nın küfürlü konuşmasına değinen Yılmaz, “O böyle konuşuyor ya böyle 'naber a*k, iyi sen a*k', siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?” diyerek meslektaşına laf atmıştı. Hastaneden taburcu olan Hasan Can Kaya ise “Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış.” ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Hakan’ın bugünkü yazısının “Veteran Komedyen” ilgili bölümü şöyle;

“Cem Yılmaz, Hasan Can Kaya’ya laf atmış.

Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz’a cevap vermiş.

*
Atılan laf da verilen cevap da aslında vasat.

Biz fanilere “nasıl da lafı oturtmuş” dedirtmiyor.

*
Fakat ne yalan söyleyeyim Hasan Can Kaya’nın Cem Yılmaz için “veteran komedyen” demesi, beni biraz düşündürdü.

“Eski kurt, kıdemli, emektar” gibi anlamları var veteran sözcüğünün.

*
Cem Yılmaz’ı hiç de “eski kurt, kıdemli, emektar” gibi kodlamamıştım zihnimde. Hâlâ ilk günkü gibi gençmiş gibi düşünüyordum onu.

*
Fakat o da ne!

Cem Yılmaz, genç bir komedyen tarafından “emektar, eski kurt, kıdemli” falan diye anılır hale gelmiş.

Hayat çok acımasız.

Çok ama.”