Survivor 2023 bomba gibi geliyor! Acun Ilıcalı, yeni formatı açıkladı! “Belki de zekanız ile kazanacaksınız!”

Ekranların en sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor, yeni sezonu için geri sayıma başladı. Başvuruları başlamış olan fenomen yarışma programı, Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu.

Survivor 2023 bomba gibi geliyor! Acun Ilıcalı, yeni formatı açıkladı! “Belki de zekanız ile kazanacaksınız!”

Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından birisi olan ve 2005 yılından bu yana yayın hayatına yalnızca 1 sene ara veren Survivor, yeni sezonu için geri sayıma başladı. Şu sıralar MasterChef Türkiye ile reyting rekorlarına imza atan Tv8 kanalının, çok kısa zaman içerisinde Survivor yarışması ile izleyicilerinin karşısına çıkacağı öğrenildi.

10 yılı aşkın süredir olduğu gibi bu sene de izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor yarışması, en son 30 Haziran tarihinde All Star konseptinin finalini yapmış ve sezonu sonlandırmıştı. Aylardır ekranda olmamasına rağmen halen konuşulmaya devam eden fenomen yarışma programının yeni sezonunda konsept değişikliğine gideceği konuşulurken medya patronu Acun Ilıcalı 2023 başvurularının başladığını duyurdu. Acun Ilıcalı’nın duyurusunda kullanmış olduğu cümleler, bu sezon izleyicileri farklı bir Survivor’ın beklediğini kanıtlar nitelikte oldu.

ACUN ILICALI DUYURDU!

Survivor 2023 bomba gibi geliyor! Acun Ilıcalı, yeni formatı açıkladı! “Belki de zekanız ile kazanacaksınız!” - Resim : 1

Tv8 kanalını satın alarak kariyerinde adeta büyük bir sıçrama yaşayan Acun Ilıcalı, servetine servet eklemeye devam ederken kariyer basamaklarını tırmanmasında belki de en büyük paya sahip olan Survivor’dan vazgeçmedi. Kanalı satın aldıktan sonra tüm programlarını transfer eden ve kanalında reyting rekorlarının kırılmasını sağlayan Ilıcalı, sevilen yarışma programı Survivor’a ilişkin yeni bir duyuru yayınladı.

Resmi sosyal medya hesabından Survivor 2023 başvurularının başladığını duyuran Acun Ilıcalı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bu sene sloganımız: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı veya performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor konsepti geliyor. Hafif kilom var, yaşım var, çok koşamam, çok yüzemem demeyin, belki de pratik zekanız sizlere oyunları kazandıracak. Başvurun ve Survivor 2023’e katılma şansına sahip olun.”

SURVİVOR 2023’TE KONSEPT DEĞİŞİKLİĞİ!

Yeni sezonda ekranlara bomba gibi geleceği düşünülen Survivor yarışmasında konsept değişikliğine gidileceği de ileri sürüldü. Bu sene All Star- Fenomenler konsepti ile izleyicinin karşısına çıkacağı iddia edilen yarışma programına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.