Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında işler karıştı! Stüdyo gerildi! Ağzındaki sakızı bir an olsun bırakmadı! Kenan İmirzalıoğlu resti çekti

Ekranların fenomen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümüne yarışmacının çiğnediği sakız ve Kenan İmirzalıoğlu’nun bu duruma verdiği tepki damga vurdu.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında işler karıştı! Stüdyo gerildi! Ağzındaki sakızı bir an olsun bırakmadı! Kenan İmirzalıoğlu resti çekti

Ekranların en uzun soluklu bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, bu sezon da ATV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkmaya başladı. Yeni sezonda bir kez daha ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile seyirci karşısına çıkan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, kültür ve bilgi alanındaki formatı ile bu sene her pazar saat 20.00’da ekranlara gelir oldu. Öte yandan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde akıl almaz olaylar yaşandı.

Efsanevi sunumu ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının seyircisinin karşısına çıkan Kenan İmirzalıoğlu, 27 Kasım Pazar akşamı yayınlanan yarışmanın yeni bölümünde yarışmaya İstanbul’dan katılan 19 yaşındaki Alper Duran Dinçer ile kelimenin tam bir manasıyla soğuk savaş verdi. Kenan İmirzalıoğlu’nun yarışının ilerleyen dakikalarda fark ettiği bir detay, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının stüdyodaki seyircisini şaşırttı. Alper Duran Dinçer, yarış boyunca sakız çiğnedi. Bu hareketi ise, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde ilginç diyalogların ortaya çıkmasına neden oldu.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASINDA SAKIZ VAKASI

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında işler karıştı! Stüdyo gerildi! Ağzındaki sakızı bir an olsun bırakmadı! Kenan İmirzalıoğlu resti çekti - Resim : 1

Yarışmacının ağzını hareket ettirdiğini fark eden Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıya ağzında bir şey olup olmadığını sordu. Ağzında bir şey olduğunu doğrulayan yarışmacı Alper Duran Dinçer, rahatlamak için sınavlarda yaptığı gibi sakız çiğnediğini belirtti. Bunun üzerine yarışmacıya yanıt veren Kenan İmirzalıoğlu, “Sınavlara tabi daha başka bir durum var. Orada stresini alıyor. Şimdi seyircilerimiz var” dedi. Ancak Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıdan beklediği yanıtı alamadı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun çıkışı üzerine, “Onların da stresini alır belki” diyen Alper Duran Dinçer, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının stüdyodaki seyircisini şaşırttı. Bunun üzerine sakız üzerine sohbet eden ikili ilginç diyaloglara imza attı.

KENAN İMİRZALIOĞLU SAKIZA TAKILDI

Sakız hakkında muhabbet eden ikiliden Alper Duran Dinçer, Japon kültüründe sakız çiğnemenin hoş karşılanmadığını ifade etti. Bunun üzerine Türk kültüründe de aynı durumun olduğunu hatırlatan Kenan İmirzalıoğlu; “Bizim kültürde ortada gibi” diye konuştu. Bunun üzerine, “İzin verenler var, vermeyenler var. İnsanlar ikiye ayrılır. Derste sakız çiğnettirenler ve derste sakız çiğnettirmeyenler” diyen Alper Duran Dinçer, Kenan İmirzalıoğlu’ndan beklemediği bir yanıt aldı.

Kenan İmirzalıoğlu, sakız çiğneyen yarışmacıya; “Milyonlarca insan seni izliyor ve onlara karşı sakız çiğniyorsun. Bundan dolayı gerginlik veya endişe hissetmiyorsun değil mi?” diye sorsa da sakızı bir türlü çıkarttırmayı başaramadı. Kenan İmirzalıoğlu için sorun olmayacaksa sakız çiğnemek istediğini belirten yarışmacıya ünlü oyuncu ise, “Bakalım. Şimdilik iyi giriyorsun. Şişirip patlatmaya kalkarsan ne olacak?” diyerek esprili bir yanıt verdi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümüne damga vuran bu anların ardından Alper Duran Dinçer, yarışmadan 2 bin TL ile ayrıldı.