Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe, Yeni Sevgilisi ile Görüntülendi! Serdar ile Nafaka Konularını...

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile evlenerek adını duyuran manken Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde kendisi gibi İrlandalı olan sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Hayatına ve eski evliliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Chloe, Serdar Ortaç ile yaşadıkları nafaka problemlerine de değindi. İşte Chloe’nin açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe, Yeni Sevgilisi ile Görüntülendi! Serdar ile Nafaka Konularını...

Bundan 8 yıl önce ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile dünya evine giren ve “İrlandalı yenge” olarak tanınmaya başlayan Chloe Loughnan, magazin gündeminde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayınlanan bir magazin programının sunuculuğunu yapmaya başlayan Chloe, uzun bir aranın ardından ilk kez Türkiye’ye gelmiş oldu.

Amerika’da ve diğer ülkelerde podyumlara çıkan ve güzelliği ile baş döndüren Chloe Loughnan, Serdar Ortaç ile boşanmasının ardından nafaka konuları ile gündeme gelmişti. 5 yıl evli kaldığı Serdar Ortaç’ın, mahkemenin hükmettiği nafakayı ödememesi sebebi ile ünlü şarkıcının evine haciz gönderdiği söylenen Chloe, geçtiğimiz günlerde kendisi gibi İrlandalı olan yeni sevgilisi ile bir mekanda otururken görüntülendi. Keyifli halleri ile dikkat çeken Chloe, yeni işine ve Serdar Ortaç’a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Magazin Sunuculuğu Yapmak İçin Döndü!

Sevgilisi ile bir mekanda bir şeyler içerken görüntülenen manken Chloe Loughnan , magazin kameralarını fark edince soruları geri çevirmedi. Uzun bir süredir Türkiye’ye gelemediğini belirten manken Chloe, bir magazin programı sunmaya başladığını ve dönüşünün sebebinin de bu olduğunu belirtti. “İşimi çok sevdim, gayet mutluyum” açıklamasında bulunan Chloe’nin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

“Serdar’ın İyi Olmasını İsterim!”

Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe, Yeni Sevgilisi ile Görüntülendi! Serdar ile Nafaka Konularını... - Resim : 1

Serdar Ortaç ile boşandıktan sonra nafakayı alamadığı için Ortaç’ın evine haciz gönderdiği iddia edilen Chloe, konuya açıklık getirdi. Nafaka konularının geride kaldığını belirten Chloe, “haberler çıkıyor ama ben okumuyorum, bir problem yok” diyerek eski eşi ile arasının bozuk olmadığını ifade etti. Boşandıktan sonra Serdar Ortaç ile görüşemediğini belirten Chloe “umarım sağlık durumu iyidir, onun hep iyi olmasını isterim” dedi.

“Türk Vatandaşı Olmak İstiyorum!”

Bir süredir Türkiye’ye gelemediği için işler ile ilgilenemediğini belirten Chloe, Türkiye’nin ikinci evi olduğunu ve Türk vatandaşlığı için başvuru yapacağını belirtti.