Seda Sayan'ın, kendisinden 5 yaş küçük olan kayınvalidesi ile paylaştığı o pozlar...

“Sabahların Sultanı” ve “Kadırgalı” gibi lakapları ile ünlenen şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda vokalisti Çağlar Ökten ile evlendi. Sayan, eşi ile birlikte ilk kez Mersin’de yaşayan kayınvalidesi ve kayınpederini ziyarete gitti. İşte Seda Sayan’ın Mersin ziyaretine ilişkin ayrıntılar…

Seda Sayan'ın, kendisinden 5 yaş küçük olan kayınvalidesi ile paylaştığı o pozlar...

Seslendirdiği şarkılar, geçmiş dönemlerde rol aldığı sinema filmleri ve son dönemlerde popüler olan TV programları ile gündemde kalmayı başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan, kariyer hayatı ile olduğu kadar özel hayatı ile de kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Sinan Engin ile olan evliliğinden bir oğlu olan Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda 7’inci kez evlenerek magazin gündemine ilk sıradan giriş yaptı.

Seda Sayan, bir daha evlenmeyeceğini dile getirdiği birçok röportaj vermişti. Ancak yaşadığı büyük aşk karşısında evlilik ile ilgili kurduğu tüm cümleleri tek kalemde silmek zorunda kalan Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde 7’inci kez dünya evine girdi. Aynı programda kendisinin vokalistliğini üstlenen Çağlar Ökten ile hayatını birleştiren Seda Sayan, birçok tepki ile karşılaşmış olsa da aşkını son sürat yaşamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde eşi Çağlar Ökten’in Mersin’de yaşayan ailesini ilk kez ziyaret etmek için bir seyahat planlayan Sayan, kayınvalidesi, kayınpederi ve Ökten’in diğer aile üyeleri ile çekilmiş olan pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sayan’ın paylaşımları birçok takipçisi tarafından beğenilirken, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından da eleştirildi.

7’inci Evliliği Vokalisti ile Oldu!

Seda Sayan'ın, kendisinden 5 yaş küçük olan kayınvalidesi ile paylaştığı o pozlar... - Resim : 1

Daha önce birçok tanıdık sima ile aşk yaşayan ve yaşadığı aşkların 6’sını nikah masasına taşıyarak taçlandıran Seda Sayan, geçtiğimiz şubat ayında vokalisti Çağlar Ökten’den evlilik teklifi aldı ve teklifi kabul ettiğini canlı yayında duyurdu. Sayan ile Ökten, nisan ayında birkaç yakın dostunun katılımı ile gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Eşinin Ailesine Ziyaret!

Nikah törenine hiçbir aile üyesinin katılmaması dikkat çekerken, Sayan’dan beklenen aile hamlesi geldi. Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile birlikte Mersin’e, kayınvalidesi ile kayınpederinin yanına gitti.

Kayınvalidesi ile Pozu Olay Oldu!

Seda Sayan, Mersin ziyareti esnasında kayınvalidesi ile çekilmiş olduğu pozunu “canım Hicom” notu ile paylaştı. Sayan’ın kayınvalidesinin kendisinden 5 yaş küçük olduğu iddia edildi.

Etiketler: seda sayan, evlilik