Safir 2.Bölüm 3. Fragmanı: Feraye’nin Büyük Sırrı Ortaya Çıkıyor

ATV’nin sevilen dizisi Safir, yeni sezonun ikinci bölümü olan 2.bölüm 3. fragmanını yayınladı. Fragmanda, Feraye’nin hamile olduğu ve Ateş’in baba olacağı anlaşılıyor. Feraye, bu gerçeği kimseye söylemeyerek Ateş’ten uzak durmaya çalışırken, Yaman ise Cemile’nin tehditleri karşısında apar topar Aleyna ile evleniyor.

Sitene Ekle

İlhan Şen ve Özge Yağız’ın başrollerini paylaştığı, ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Safir, yeni sezonuyla 11 Eylül Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşacak. 

FERAYE’NİN BÜYÜK SIRRI ORTAYA ÇIKIYOR

Safir 2.bölüm 3. fragmanında, Feraye’nin hamile olduğu ve Ateş’in baba olacağı anlaşılıyor. Feraye, bu gerçeği kimseye söylemeyerek Ateş’ten uzak durmaya çalışır. Ateş ise Feraye’yi kaybetmemek için onun peşini bırakmaz. Feraye’nin hamileliği, Ateş ve Yaman arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecek?

YAMAN ALEYNA İLE EVLENİYOR

Safir 2.bölüm 3. fragmanında, Yaman ise Cemile’nin tehditleri karşısında apar topar Aleyna ile evleniyor. Gülsoy ailesi bu ani evlilikle büyük bir şok yaşarken, Aleyna ise Yaman’ın kalbini kazanmak için elinden geleni yapıyor. Yaman, Feraye’yi unutabilecek mi? Yoksa onunla yeniden bir araya gelmek için çabalayacak mı?

SAFİR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Safir dizisinin yeni sezonunun ikinci bölümü 11 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de ATV’de başlayacak. 

  • Safir 2.bölüm ne zaman yayınlanacak? Cevap: 11 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de ATV’de.
  • Safir 2.bölüm 3. fragmanında neler oldu? Cevap: Feraye’nin hamile olduğu ve Ateş’in baba olacağı ortaya çıktı. Yaman ise Cemile’nin tehditleri karşısında apar topar Aleyna ile evlendi.
  • Safir dizisinin başrolleri kimler? Cevap: İlhan Şen ve Özge Yağız.