Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında ilk duruşma: 20 sanık hakim karşısına çıktı! Eşini öldüren katilin savunmasını dinleyen Ece Erken, duruşmada bayıldı!

Ocak ayının sonunda haince katledilen Beşiktaş’ın eski yönetim kurulu üyelerinden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, tüm sevenlerini yasa boğmuştu. Kendi mekanında Mahmutyazıcıoğlu’nu katleden saldırganlar, dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmayı gözyaşları içinde dinleyen gözü yaşlı eş Ece Erken, duruşma salonunda fenalaştı. İşte ayrıntılar…

Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında ilk duruşma: 20 sanık hakim karşısına çıktı! Eşini öldüren katilin savunmasını dinleyen Ece Erken, duruşmada bayıldı!

Çalkantılı bir beraberlik sürecinden geçen ve ilişkilerinin başlarında Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun evli olmasından ötürü oldukça eleştirilen ünlü sunucu Ece Erken, kendisine edilen hakaretlere ve “ikinci kadın” damgasına karşı bir süre sessizliğini korumuş ancak işin dozunun artmasından sonra konuyu açıklığa kavuşturmuştu.

O dönemlerde Beyaz TV’de “Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programının yorumculuğunu yapan Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir ilişkisi olduğunu ancak Mahmutyazıcıoğlu’nun yalnızca kağıt üzerinde evli olduğunu ve boşanma davalarının devam ettiğini belirtmişti. Aynı programa telefon ile bağlanan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu da Ece Erken’in söylediklerine destek vermiş ve “bizi rahat bırakın” diyerek Ece Erken ile ilişkisinin arkasında durduğunu milyonlara kanıtlamıştı.

Oldukça zorlu ve eleştiri dolu bir ilişki sürecinin ardından geçtiğimiz yıl sadece yakın çevrelerinin katıldığı sade bir nikah töreni ile hayatlarını birleştiren Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken, ilk evliliklerinden olan çocukları ile birlikte mutlu bir hayat sürmeye başladı. Ancak bu mutluluk uzun sürmedi ve Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ortağı olduğu balıkçı restoranında hain bir saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Eşinin canice katledilişinin şokunu atlatamayan Ece Erken, her fırsatta katillerin bulunması için yetkililere seslendi ve Erken, geçtiğimiz haftalarda eşinin öldürülmesine sebep olan tüm isimlerin yakalandığını duyurdu. Sanıklar, dün ilk kez hakim karşısına çıktı!

20 SANIK HAKİM KARŞISINA ÇIKTI!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında ilk duruşma: 20 sanık hakim karşısına çıktı! Eşini öldüren katilin savunmasını dinleyen Ece Erken, duruşmada bayıldı! - Resim : 1

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümünden sorumlu tutulan 10’u tutuklu toplamda 20 sanık dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya merhum avukatın abisi Celal Mahmutyazıcıoğlu ve Ece Erken katıldı.

KATİL KENDİSİNİ SAVUNDU!

Görüntülerde Mahmutyazıcıoğlu’na defalarca ateş ettiği görülen Kadir Yasak, ilk savunmasını yaptı. Merhumun kendisine daha önce küfür ettiğini ve bunun üzerine mekanına gittiğini belirten Yasak, Mahmutyazıcıoğlu’nun orada da kendisine küfür ettiğini ve elini beline götürdüğünü belirtti. Kendisini savunma amacı ile silahı çıkardığını ve yere ateş ettiğini belirten Yasak, pişman olduğunu ifade etti.

ECE ERKEN KATİLİ DİNLEMEYE DAYANAMADI!

Eşinin vurulma anını dinlemeye daha fazla dayanamayan Erken, duruşma bayıldı. Kafasını sandalyeye çarpan Erken, hastaneye götürüldü.