Renault, Tüketicilere Seslendi: Eski Araçlara 4 Bin TL'lik Takas İndirimi Fırsatı Sunulacak!

Hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen araç markalarından olan Renault, artan araç fiyatlarına karşın tüketicinin yanında olduğunu duyurarak yeni bir kampanya geliştirdiğini bildirdi. İşte Renault’un yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Renault, Tüketicilere Seslendi: Eski Araçlara 4 Bin TL'lik Takas İndirimi Fırsatı Sunulacak!

2021 senesinin eylül ayında yükseliş trendine giren ve kasım ayına gelindiğine yükseliş hızını arttıran dolar kuru, beraberinde diğer döviz kurlarının ve altın fiyatlarının da yükselmesine sebep oldu. Eylül ayından ilgili zaman aralığına kadar Merkez Bankası tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen aralık ayında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ve altın fiyatları, birçok sektörde sunulan hizmetlere ve üretilen hizmet ürünlerine, yüksek oranlarda zamların yansımasına yol açtı.

Ocak ayına girilmesi ile birlikte dalgalı seyirlerine devam eden ekonomi piyasaları, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan araç modellerine ilişkin yeniden zam kararlarının verilmesine sebep oldu. Bu durum karşısında harekete geçen Renault, temmuz ayı içerisinde sıfır araç almak isteyen tüketicilere, 4 bin TL’ye kadar indirim fırsatı sunacağını duyurdu.

Renault Takas Kampanyası Temmuz 2022

Nerede ise her ay belirli modelleri için satış kampanyaları düzenleyen ve bu sayede de potansiyel müşterilerinin dikkatlerini çekmeyi başaran Renault, yeni aya girilmesi ile birlikte temmuz ayı kampanyalarını duyurdu. Firma, düzenlediği kampanyaların arasında yer alan takas kampanyasına ilişkin ayrıntıları, kamuoyu ile paylaştı.

Tasarladığı araç modelleri ve sunduğu kaliteli hizmetleri sayesinde hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde sıklık ile tercih edilen araç markalarından birisi olan Renault, yalnızca temmuz ayı içerisinde geçerli olan takas kampanyasını duyurdu. Firma, eski aracını getiren ve onun karşılığında da sıfır bir araç satın almak isteyen tüm tüketicilere 4 bin TL’lik takas indirimi fırsatı sunacağını bildirdi.

Renault Takas Kampanyasının Ayrıntıları

Renault, Tüketicilere Seslendi: Eski Araçlara 4 Bin TL'lik Takas İndirimi Fırsatı Sunulacak! - Resim : 1

Renault’un resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan temmuz ayı takas kampanyasından faydalanmak isteyen tüketicilerin, yeni aracın alınacağı tarihten en az 3 ay öncesinde eski aracın müşterinin veya birinci dereceden yakınının üzerine kayıtlı olduğunu ispat etmeleri gerekmektedir.

Renault’un Takas Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Renault’un temmuz ayı içerisinde geçerliliği sürecek olan takas kampanyasından faydalanmak isteyen tüketicilerin yetkili Renault bayilerine şahsen gitmeleri veya üretici firmanın resmi internet sitesine giriş yapmaları ve “takas kampanyası” sekmesinden “kampanyadan faydalan” butonuna onay vermeleri gerekmektedir.

Etiketler: renault