Pogba bombası patladı: Adı Fenerbahçe ile anılan Pogba'nın yeni takımı belli oldu

Serie A takımlarından Juventus'tan ayrılışını planlayan ve ismi Fenerbahçe ile de anılan Paul Pogba'nın yeni sezonda sahaya çıkacağı takım, İtalyan medyası tarafından duyuruldu. İşte Pogba'nın yeni takımı

Pogba bombası patladı: Adı Fenerbahçe ile anılan Pogba'nın yeni takımı belli oldu

Juventus'ta yaklaşan sezon için kadro stratejilerinde yer bulamayan Paul Pogba'nın futbolculuk yolculuğunun yeni bir evreye geçtiği anlaşıldı. İtalyan temsilcisinden ayrılacak olan ünlü futbolcu Paul Pogba'nın sonraki durağı Suudi Arabistan olarak beliriyor.

PAUL POGBA, JUVENTUS'LA YOLLARINI AYIRIYOR

2016 yılında Juventus'tan Manchester United'a rekor bir bonservis ücreti olan 105 milyon euro karşılığında katılan ve 2022 yazında bonservissiz bir şekilde İtalyan kulübüne geri dönen Paul Pogba, sakatlık belalarından dolayı tam performans gösteremedi. Geçen sezonun önemli bir kısmında forma giyemeyen Fransız as, takımda artık düşünülmediği belirtiliyor. Pogba'nın yaz aylarında ekipten ayrılması kaçınılmaz olarak görülüyor.

Bir süre önce yeni destinasyonu konusunda merak uyandıran Pogba'nın ismi, Fenerbahçe ile de anıldı.

Pogba bombası patladı: Adı Fenerbahçe ile anılan Pogba'nın yeni takımı belli oldu - Resim : 1

YENİ ADRESİNİ AÇIKLADILAR

İtalya medyasında yer bulan haberlere göre; Paul Pogba'nın sonraki yeri Suudi Arabistan olacak. Al Ittihad ile anlaşma sürecinin zirvesine ulaşan Fransız futbolcu, kısa zamanda son müzakereler için Suudi Arabistan'a hareket etmesi öngörülüyor. Pogba'nın bu transferi kabul etmesinde etkili olan isim, Arap ekibinde forma giyen milli takım arkadaşı N'Golo Kante olmuş.

SADECE 10 MAÇTA BULUNDU

Paul Pogba, geçen sezon Juventus renkleriyle sadece 10 resmi maçta yer buldu ve bu müsabakaların sadece birinde ilk on birde sahne aldı. Sahada yalnızca 161 dakika kalma başarısı gösteren 30 yaşındaki Fransız as, 1 asist ile maça damgasını vurdu.

Etiketler: Pogba, Fenerbahçe, Juventus