Petrol Ofisi Müşterilerinin Dikkatine: Uygulamadan Onay Verene 70 TL İndirim!

Kaliteli akaryakıt hizmeti sayesinde ülke sınırları içerisinde yaşayan araç sahipleri tarafından sıklık ile ziyaret edilen Petrol Ofisi, artan akaryakıt fiyatlarına karşın yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. İşte Petrol Ofisi’nin 70 TL’ye kadar TL kazandıran yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Petrol Ofisi Müşterilerinin Dikkatine: Uygulamadan Onay Verene 70 TL İndirim!

Petrol Ofisi tüm araç sahiplerinin başvurusuna açık olan yeni kampanyasını duyurdu. Bir kampanya ile 4 farklı kazanım seçeneği sunan akaryakıt istasyonu, temmuz ayının 17’sine kadar geçerliliği bulunan yeni kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Petrol Ofisi’nden Temmuz Ayı Kampanyası!

Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen akaryakıt istasyonlarından olan Petrol Ofisi, mevcut müşterisini sadık müşteri, tüketicileri ise yeni müşteri mertebesine eriştirebilmek adına yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Kendi müşteri sayısını arttırırken araç sahiplerinin bütçelerini de ferahlatmayı amaçlayan akaryakıt istasyonu, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Petrol Ofisi’nin resmi iletişim kanallarından yapılan yeni kampanya duyurusuna göre 17 Temmuz tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan tüm tüketicilere, 70 TL’ye kadar Positive Puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Petrol Ofisi’nin Yeni Kampanyasının Ayrıntıları

Petrol Ofisi Müşterilerinin Dikkatine: Uygulamadan Onay Verene 70 TL İndirim! - Resim : 1

Petrol Ofisi’nin hem mevcut hem de yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu Positive Puan kazanımlı yeni kampanyası kapsamında gerçekleştirilecek olan akaryakıt harcamaları karşılığında kazanılabilecek azami puan tutarları şu şekildedir:

  •         350 TL ve üzeri tutarlarda olan ikinci akaryakıt harcamasına: 20 TL
  •         500 TL ve üzeri tutarlarda olan ikinci akaryakıt harcamasına: 30 TL
  •         750 TL ve üzeri tutarlarda olan ikinci akaryakıt harcamasına: 50 TL
  •         1.000 TL ve üzeri tutarlarda olan ikinci akaryakıt harcamasına: 75 TL

Petrol Ofisi’nin Yeni Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Petrol Ofisi tarafından düzenlenmiş olan Positive Puan kazanımını garanti eden yeni kampanyadan fayda sağlamak isteyen tüketicilerin, öncelikle Petrol Ofisi’nin mobil uygulamasını cihazlarına indirmeleri gerekmektedir. İndirilen PO Mobil uygulaması içerisinde atılacak olan ilk adımın Positive Card’ın veya akaryakıt alışverişi yapılacak olan aracın plakasının kaydedilmesi olması gerekmektedir.

Plaka veya Positive Card’ı PO Mobil uygulamasına kayıt ettikten sonra uygulama içerisinde yer alan “kampanyalar” kısmından bütçeye uygun olan kampanya için onay verilmesi kampanya sürecinin başlaması için yeterlidir. Söz konusu 17 Temmuz tarihinden önce yapılması gerekmektedir.