Otomobil alacaklara Kasım ayında en cazip teklif Renault'dan geldi! 2022 Clio bu fiyata satışa çıkıyor!

Renault’un sevilen modellerinden Clio, avantajlı fiyat seçenekleri ile satışa sunulmaya devam ediyor. Kasım ayında 0 km araç sahibi olmak isteyenler için en cazip oranlar…

Otomobil alacaklara Kasım ayında en cazip teklif Renault'dan geldi! 2022 Clio bu fiyata satışa çıkıyor!

Türkiye’de son dönemde otomobil fiyatlarının artmasıyla vatandaşlar avantajlı finansman seçeneklerini ve otomobil kampanyalarını araştırmaya başladı. Özellikle artan döviz kuru, enflasyon ve yüksek vergiler nedeniyle sıfır km araç almanın hayal olduğu şu günlerde Renault tarafından duyurulan yeni kampanyalar dikkat çekmeye devam ediyor.

Yeni araç satın almak için güncel fiyatlar ve kampanyalar ile Kasım ayında da avantalar sunan Renault, 2022 model yılı Clio Joy 1.0 SCe 65 bg otomobilde geçerli olmak üzere cazip seçenekler sunuyor.

RENAULT CLİO’DA CAZİP FİYAT AVATAJLARI

Otomobil alacaklara Kasım ayında en cazip teklif Renault'dan geldi! 2022 Clio bu fiyata satışa çıkıyor! - Resim : 1

Ülkemizde de en çok satılan otomobil modellerinden olan Renault Clio, avantajlı fiyat seçenekleri ile Kasım ayında da beklentileri karşılamaya devam ediyor. Sınırlı sayıdaki 2022 Model Yılı Clio Joy 1.0 SCe 65 bg otomobilin, perakende satın alımında geçerli tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 431.000 TL’den başlayan fiyatlar ile dikkat çekti.

Sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için uygun geri ödeme seçeneklerinin de sunulduğu kampanyalar sayesinde vatandaşların rahatça araç sahibi olması sağlanacak. Renault tarafından duyurulan kampanya kapsamında belirlenen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

RENAULT BİNEK ARAÇLARDA YÜZDE 1,99 FAİZ AVANTAJI

Renault binek araçlarında avantajlı finansman seçenekleri de devam ediyor. 431 bin liradan başlayan fiyat fırsatları ile Renault Clio sahibi olabilir veya finansman seçenekleri ile rahat bir ödeme planı ile hayalini kurduğunuz birçok araca kolayca sahip olabilirsiniz.

Renault binek araçlarda geçerli yüzde 1,99 faiz oranları ile Renault Finans’tn kredi kullanılması durumunda, sınırlı sayıda Clio, Megane Sedan, Yeni Taliant, Captur, ZOE, Kadjar, Koleos ve Talisman araçlarda finansman kullanılabilecek. Kampanyada 80.000 TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranları ile sunulacak. Aylık düşük taksit oranları ile Renault araç sahibi olmak isteyenler için avantajlar sunulacak.

Etiketler: renault, clio, cazip teklif