Olimpia -Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda şifreli mi şifresiz mi izlenecek? Olimpija Ljubljana hangi ülkenin takımı? Değeri ne kadar?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında bu akşam Slovenya ekiplerinden Olimpija Ljubljana ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rövanş mücadelesi öncesinde ilk maçı deplasmanda kazanıp, evine avantajlı bir skorla dönmek isteyen G.Saray sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. Galatasaray'ın muhtemel 11'i belli oldu. Peki, Olimpia -Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda şifreli mi şifresiz mi izlenecek? Olimpija Ljubljana hangi ülkenin takımı? Değeri ne kadar?

Olimpia -Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda şifreli mi şifresiz mi izlenecek? Olimpija Ljubljana hangi ülkenin takımı? Değeri ne kadar?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Olimpija Ljubljana ile kozlarını paylaşacak. Play-off öncesi Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak olan Galatasaray, deplasmanda kazanarak sahasında yapacağı mücadele öncesi tur kapısını aralamak istiyor. Peki, Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

OLİMPİJA LJUBLJANA-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında bu akşam Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'ya konuk olacak.

Başkent Ljubljana'daki Stozice Stadı'nda yapılacak maç, TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka, S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak.

Olimpia -Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda şifreli mi şifresiz mi izlenecek? Olimpija Ljubljana hangi ülkenin takımı? Değeri ne kadar? - Resim : 1

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray'ın kritik mücadeleye başlaması beklenen muhtemel 11'i şu şekilde;

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Oliveira, Torreira, Kerem, Mertens, Barış, Bakambu

Galatasaray'ın rakibi Olimpija hangi ülkenin takımı, kadrosunda kimler var? İşte, Olimpija kadro değeri ve diğer bilgiler…

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen sarı kırmızılılar bugün sahaya çıkıyor. Galatasaray Olimpija mücadelesi öncesinde ise Türk futbolseverler rakip hakkında bilgi sahibi olabilmek için araştırma yapıyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan iki ekibin mücadelesinde birde ortak nokta bulunuyor. Galatasaray’ın eski oyuncusu olan Albert Riera’nın teknik direktörlüğünde Slovenya Ligi’nde şampiyon olan Olimpija’ın kadrosunda bulunan oyuncular dikkat çekiyor. Vidovsek, Ratnik, Agustin Doffo, Timi Max Elsnik, Svit Sesler gibi önemli oyuncuları kadrosunda barındıran Olimpija bir önceki turda Bulgar takımı Ludogorets’i mağlup etmişti. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Olimpija Hangi Ülkenin Takımı, kadro değeri ne kadar? İşte, Slovenya temsilcisinin kadro değeri…

Olimpia -Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda şifreli mi şifresiz mi izlenecek? Olimpija Ljubljana hangi ülkenin takımı? Değeri ne kadar? - Resim : 2

GALATASARAY’IN RAKİBİ OLİMPİJA HAKKINDA BİLGİLER

Slovenya temsilci Olimpija Ljubljana geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamladı. Geçtiğimiz sezon Albert Riera’nın teknik direktörlüğünde şampiyon olan takım yeni sezonda ise Joao Henriques anlaştı.

Maçlarını 18 bin 135 kişilik SR Stozice Stadyumu’nda oynayan Olimpija, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Bulgar ekibi Ludogorets’i 1-1 ve 2-1 skorlarıyla mağlup etmişti.

Slovenya takımının kadro değerinin 12.13 milyon Euro olduğu biliniyor.