Oktay Kaynarca'ya unutulmaz set sürprizi! Vefa sadece semt adı değilmiş!

Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin çekimlerine başladı. Yeni dizinin heyecanı ve sette çekimler devam ederken beklenmeyen bir sürprizle karşılaştı. Oktay Kaynarca'ya yapılan bu set sürprizi vefa bir semt adı değilmiş dedirtti. İşte detaylar…

Oktay Kaynarca'ya unutulmaz set sürprizi! Vefa sadece semt adı değilmiş!

Uzun bir kış sezonu ile seyirciyi ekranlara bağlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide baş karakteri canlandıran Oktay Kaynarca yeni film setinde heyecanlı hazırlıklarına devam ediyor. Dizi finale girer girmez kendi yapım şirketini Onur Tan ile beraber kurarak ilk dizisi olacak Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çekimleri başlatılmıştı.

EYLÜLDE YENİ SEZONA BAŞLAYACAK!

Yeni dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor ve Eylül ayında sezona girmesi bekleniyor. 5 yıl boyunca EDHO’da Hızır Çakırbeyli karakterine can veren ünlü oyuncu hem yapımcısı hem de oyuncusu olduğu dizinin çekimlerini sürdürüyor. Dizinin başrolüne Pelin Akil eşlik edecek. Kadroda Işıl Yücesoy'da yer alıyor. Çekimler Özbekistan'da başladı. Setten gelen kareler ve oyuncuların ilk gösterilişleri ile yeni dizinin heyecanı sosyal medyaya da yansıdı.

ANİ FİNAL KARARI SONRASI BÜYÜK ADIM!

Önümüzdeki sezon için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın devam etmesi bekleniyordu. Ani bir şekilde final kararı alındı. Final öncesinde 200. bölümü ile son olarak ekranlara gelmişti. Bu gelişmenin ardından uzun süredir planlanan yeni girişime başlanıldı. Oktay Kaynarca Onur Tan ve Seyfi Şahin ile beraber “Güzel Adamlar” isimli yapım şirketini kurdu ve bu şirkette ilk dizi olarak Ben Bu Cihana Sığmazam Çekimleri başlatıldı.

SÜRPRİZ SET ZİYARETİ!

Özbekistan'da başlatılan çekimler İstanbul'da devam ediyor. Dizi setine sürpriz isimler ziyarete geliyor. EDHO dizisinde 5 yıl boyunca vakit geçirdikleri ve çekimlerde hep bir arada oldukları Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer ziyaret etti.

Oktay Kaynarca o kareleri “Benimkiler ziyaretime geldi” yorumu ile paylaştı.

DOSTLUKLARI GERÇEKMİŞ!

Oktay Kaynarca'ya unutulmaz set sürprizi! Vefa sadece semt adı değilmiş! - Resim : 1

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden kalan dostluklarını sürdüren oyuncular bu tavırları ile herkesten takdir topladı. Eski diziden kalan dostlukların hala sürdüğünü görmek de sosyal medya takipçileri tarafından da mutlulukla karşılandı.

Oktay Kaynarca'nın Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba'yı iki yanına alarak setten paylaştığı poza “Benimkiler…” notunu düşürerek mutluluğunu ön plana çıkarması da kısa sürede onlarca beğeni aldı.