Oktay Kaynarca ve Hülya Avşar’ın o pozları ortalığı salladı! Oktay Kaynarca Hülya Avşar’ı ısırırken paylaştı!

Oyunculuğu ve sanatçılığı dillere destan olan iki ünlü isim Oktay Kaynarca ve Hülya Avşar, şimdilerde beraber verdikleri o pozlarla herkesin ağzını açık bırakmayı başardılar. Avşar kızı, Oktay Kaynarca’nın kendisini ısırdığı o görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşınca ortalık bir anda karıştı. Birçok kullanıcı, yeni bir aşk doğuyor yorumunda bulundular. İşte, Hülya Avşar ve Oktay Kaynarca’nın verdikleri akıl almaz pozlara dair merak edilen tüm detaylar.

Oktay Kaynarca ve Hülya Avşar’ın o pozları ortalığı salladı! Oktay Kaynarca Hülya Avşar’ı ısırırken paylaştı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hayat verdiği Hızır Çakırbeyli karakteriyle adından sıklıkla söz ettiren Oktay Kaynarca, şimdilerde farklı konularla gündemi karıştırmayı başarıyordu. EDHO dizisinin aniden final yapmasının ardından arkadaşlarıyla bir yapım şirketi açan ünlü oyuncu, yeni projelerin yolda olduğunu da açıklamıştı.

Yapımcılık ve oyunculuk konusunda gösterdiği başarının yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemini karıştırmayı başaran Oktay Kaynarca, şimdilerde Hülya Avşar ile paylaştığı o görüntülerle ortalığı yıktı. İşte, Hülya Avşar ve Oktay Kaynarca’nın ortalığı ayağa kaldıran o paylaşımlarına dair merak edilen tüm detaylar.

Oktay Kaynarca Hülya Avşar’ı ısırırken verdiği pozla magazin camiasını çalkaladı!

 Yer aldığı dizilerde gösterdiği üstün oyunculuk performansıyla herkesin beğenisini kazanmayı başaran Oktay Kaynarca, şimdilerde Hülya Avşar ile olan pozlarıyla ortalığı ayağa kaldırdı. Çok yakın arkadaş oldukları bilinen ikili, yaptıkları paylaşımlarla sosyal medya kullanıcılarının ağzını açık bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde Almanya’da tesadüfen karşılaşan iki ünlü isim, hemen bir araya gelerek uzun süre sonra beraber samimi pozlar verdiler. Hülya Avşar, Oktay Kaynarca ile sarıldıkları fotoğraflarını ‘’Sen gel Almanya’da karşılaş!’’ ve Oktay Kaynarca’nın kendisini ısırdığı fotoğrafı, ‘’Deli bu yaa!’’ notuyla paylaştı. Bu iki gönderi, Hülya Avşar ve Oktay Kaynarca arasında bir aşkın başlayıp başlamadığını da merak ettirdi.

Oktay Kaynarca ve Hülya Avşar’ın o pozları ortalığı salladı! Oktay Kaynarca Hülya Avşar’ı ısırırken paylaştı! - Resim : 1

Sosyal medya Oktay Kaynarca Hülya Avşar’ın verdikleri pozlarla adeta sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medya platformlarında da sıklıkla takip edildikleri bilinen Hülya Avşar ve Oktay Kaynarca, şimdilerde paylaştıkları gönderilerle platformları sallamayı başardı. Birçok takipçi, iki ünlü isim arasında yeni bir aşkın başladığını ifade ederken bazıları sadece arkadaş olduklarını dile getirdi. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcı, Hülya Avşar ve Oktay Kaynarca tarafından paylaşılacak yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı.

Oktay Kaynarca ve Hülya Avşar’ın o pozları ortalığı salladı! Oktay Kaynarca Hülya Avşar’ı ısırırken paylaştı! - Resim : 2