O belediyeden karar geldi hemen açıklandı: Doğalgaz faturasına 4 taksit imkanı duyuruldu!

Kış aylarının gelişi ile birlikte vatandaşları yakından ilgilendiren doğalgaz faturaları göz korkutmaya başladı. Doğalgaz fiyatlarına gelen zamlar sonrası yapılan duyuru kapsamında o ilde doğalgaz faturalarının dörde bölünmesine karar verildi.

O belediyeden karar geldi hemen açıklandı: Doğalgaz faturasına 4 taksit imkanı duyuruldu!

Ülkemizde doğalgazın metreküp bazında fiyatlarında büyük ölçekli artışlar yaşanması nedeniyle vatandaşların da cepleri yanmaya başladı.

Kış aylarının gelişi ile birlikte pek çok kişi doğalgaz faturalarını dert etmeye başladı. Doğalgaz faturalarındaki yüksek rakamlardan korkan vatandaşlar için ise duyuru yapıldı. Yapılmış olan duyuru kapsamında İstanbullu vatandaşların doğalgaz faturalarına taksitlendirme yapabilecekleri bilgisi verildi.

Bu yıl rekor rakamlardan m3 biriminde fiyatlandırılması yapılan doğalgaz karşısında kabarık faturalarını dert eden vatandaşlar için yapılmış olan destek duyuruları ise peş peşe geliyor. Gerek bakanlıklar tarafından gerekse belediyeler tarafından yapılan destek ödemeleri ya da ödeme kolaylıkları kapsamında İGDAŞ'ın almış olduğu bir karar gündeme geldi. İstanbul Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ) tarafından yapılmış olan duyuru ile doğalgaz faturalarında büyük destek duyuruldu.

İGDAŞ DOĞALGAZ TAKSİTLENDİRME FIRSATI!

İstanbul yetkili doğalgaz dağıtım şirketi olan İGDAŞ tarafından alınmış olan karar kapsamında doğalgaz faturalarının taksitlendirilmesine imkan sunulacak. Sunulan bu destek kapsamında doğalgaz faturasını ödeyen vatandaşlara 4 taksit imkanı sunulacağı bilgisi verildi. Doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğini düşünen vatandaşlara yapılan bu duyuru kapsamında bir bankanın kredi kartına sahip olunması gözetiliyor. Yapı Kredi kredi kartına sahip olan vatandaşların faydalanabileceği bu kampanya 31 Mayıs 2023 tarihine kadar da devam ediyor.

O belediyeden karar geldi hemen açıklandı: Doğalgaz faturasına 4 taksit imkanı duyuruldu! - Resim : 1

İlgili kampanya kapsamında doğalgaz faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşların faturalarını 4 eşit taksitle ödemelerine faizsiz ve masrafsız bir şekilde imkan sunulacak. Yalnızca Yapı Kredi Bankası World Bank kredi kartı sahibi olan vatandaşların fatura ödemelerini İGDAŞ Üye İşyerlerinde yapmaları gerekmekte olup bu harcamaların ise asgari olarak 100 TL tutarına ulaşması gerekmektedir.

Etiketler: igdaş, doğalgaz