Nefes Kesen Tasarımıyla Opel Corsa Fiyat Listesi Netleşti! 358.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla...

Opel Corsa 2022 güncel fiyat listesi yayınlandı. Mekaniksel aksamı kuvvetli ve görüntüde nefeskesen tasarımı ile Opel Corsa en çok tercih edilen araç modelleri arasında yerini alıyor. Üst seviyede motor kapasitesi ve donanımsal paket özelliği ile sürücü güvenliğini ön planda tutan Opel Corsa'nın en ucuz versiyonu belli oldu.

Nefes Kesen Tasarımıyla Opel Corsa Fiyat Listesi Netleşti! 358.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla...

Ülkemizde uygun fiyatlarla satışa çıkan Opel Corsa pandemi dönemi süreci ile beraber başlayan çip krizi ile fiyat dalgalanmalarından nasibini aldı. Özellikle Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş süreci hammaddeye erişimi daha da zorlaştırdı. Bu durum fiyatlarda artışı beraberinde getirdi. Opel Corsa fiyat listesini güncelledi.

Alanında En İyi Versiyonu!

3 motor seçeneği ile manuel şanzıman özelliği ile göz dolduran Opel Corsa ortalama olarak 4,1 litre yakıt tüketiminde bulunuyor. En üst versiyonunda motoru 1.2 turbo özelliği taşıyor. 100 HP gücündeki bu seviyede 8 ileri otomatik şanzıman sunuyor. Aracın yakıt tüketimi ise ortalama 4.3 litreye denk geliyor.

Sürücünün Konforu ve Güvenliği Ön Planda!

Nefes Kesen Tasarımıyla Opel Corsa Fiyat Listesi Netleşti! 358.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla... - Resim : 1

Araçta 3 farklı donanımsal mekanizmadan en uygunu tercih edilebiliyor. Özellikle sürücünün konforu hedefte yer alıyor. Buradan en önemli olan ise güvenlik açısından yüksek performans sunabilmek. Donanımsal paketler içinde Ultimate, Elegance ve Edition yerini alıyor. Özel şerit koruma sistemi ile otomatik şerit takip özelliği ve acil fren sistemi tercih edilmesindeki en önemli özellikleridir. Sürücünün yorgunluk seviyesi otomatik olarak tespit edilebiliyor. Hız limitleyiciler sayesinde performans en iyi seviyeye ulaşıyor.

Ultimate Paketinin Avantajı

Corsa araç tasarımı da oldukça ilgi çekici. Donanımsal olarak bir sürücüyü rahat ettirebilecek tüm altyapıya sahip. Anahtarsız giriş seçeneği otomatik çalıştırmayı sağlıyor. Ultimate paketi içerisinde bu özellik kullanılabiliyor. Kör nokta uyarısı, arka park sensörü, geri dönüş kamerası ve led stop lambaları ile benzersiz bu araç eşsiz bir araç kullanım fırsatı sağlıyor.

OPEL Corsa 2022 Güncel Fiyat Listesi

Opel Corsa güncel fiyat listesi donanımsal paketine göre değişiyor.

  • 75 HP benzin kapasitesine sahip Elegance ürünü 458.900 TL'den satışa çıkıyor
  • 100 HP benzin gücüne sahip Edition ürünü 529.900 TL'den satışa çıkıyor
  • 130 HP benzin gücüne sahip Ultimate donanıma sahip ürünü 599,900 TL'den satışa çıkıyor
Etiketler: opel, araç piyasası