Müge Anlı'nın Erkek Kardeşi Ortaya Çıktı! Erkek Kardeşini Görenler Şoke Oldu! Meğerse Kardeşi....

ATV ekranlarının en çok sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bir sezona daha veda etti. Bu sezona da veda eden Müge Anlı kapanışı erkek kardeşiyle yaptı. Müge Anlı'nın erkek kardeşini görenler gözlerine inanamadı. Mert Efe Anlı kimdir? Mert Efe Anlı kaç yaşında? Müge Anlı'nın kardeşi...

Müge Anlı'nın Erkek Kardeşi Ortaya Çıktı! Erkek Kardeşini Görenler Şoke Oldu! Meğerse Kardeşi....

ATV ekranlarının her sezon reyting rekorları kırmayı başaran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bir sezona daha veda etti. 10 Yılı geçkin süredir TV ekranlarında yer alan ve izleyicilerin oldukça severek izlediği Müge Anlı ile Tatlı Sert bu sezonda yayın hayatına son verdi.

Gelecek sezonu şimdiden özlem ve heyecanla bekleyen izleyicilere Müge Anlı'dan veda sürprizi geldi. Sezon finaline izleyicilerinin karşısında daha önce çok nadir görülen kardeşi Mert Efe Anlı ile çıkan Müge Anlı'nın kardeşini görenler gözlerine inanamadı. 

Mert Efe Anlı Kimdir?

Özel hayatını ve ailesini çok göz önünde tutmayan ve magazin gündeminden oldukça uzak olan Müge Anlı genellikle başarılarıyla anılan isimler arasında yer alıyor. Müge Anlı'nın Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu evlenmesi gündeme damga vurmuş ve çift geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Müge Anlı evliliğinin ardından kamera önünde pek görünmeyen kızı Lidya'nın fotoğrafları çok konuşulmuştu. 

Son dönemlerde gündemin en sık konuşulan isimleri arasında yer alan Müge Anlı şimdi de kardeşi Mert Efe Anlı ile göründü. Bu sezonda TV ekranlarına son veren Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kapanışını kardeşi Mert Efe Anlı ile yapan Müge Anlı bir sezonu daha pek çok başarısıyla tamamladı. 

Müge Anlı'nın Kardeşi Kimdir?

Yeni sezona geçmeden önce bir mola verecek olan Müge Anlı TV ekranlarındaki kapanışını Mert Efe Anlı ile yaptı. Daha önce medyada çok görünmeyen kardeşi izleyiciler tarafından oldukça merak edildi. Uzun zaman sonra ilk defa görünen Mert Efe Anlı ile Müge Anlı'nın benzememesi izleyenler tarafında  ''benzemiyorlar ama çok tatlılar'' yorumunun gelmesine neden oldu. 

Mert Efe Anlı'nın Müge Anlı ile Tatlı Sert programının editörlüğünü üstlendiği ortaya çıktı. Kimiler iki kardeşi çok benzetirken kimileri de aralarında bir benzerlik yakalayamadı. 

Müge Anlı'nın Erkek Kardeşi Ortaya Çıktı! Erkek Kardeşini Görenler Şoke Oldu! Meğerse Kardeşi.... - Resim : 1