Mezar Taşında Poz Veren Aleyna Tilki, Ortalığı Karıştırdı! Sinan Akçıl “Ne Yaptığını Anlamadım”

Genç nesil şarkıcılardan olan ve küçük yaşına rağmen sanat dünyasında sıklık ile adının geçmesini sağlayan Aleyna Tilki, mezar taşının başında verdiği poz ile sosyal medyayı karıştırdı. Aleyna Tilki’nin paylaştığı fotoğrafa Sinan Akçıl’dan yorum gecikmedi. İşte Aleyna Tilki’nin paylaşımına ve Akçıl’ın sözlerine ilişkin ayrıntılar…

Mezar Taşında Poz Veren Aleyna Tilki, Ortalığı Karıştırdı! Sinan Akçıl “Ne Yaptığını Anlamadım”

Instagram hesabını aktif olarak kullanan şarkıcı Aleyna Tilki, mezar taşının başında poz verdi. Tilki’nin yaptığı paylaşım kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcıları tarafından fark edilirken, paylaşımın amacı birçok kişi tarafından sorgulandı.

Mezar Taşının Başında Poz Verdi!

Mezar Taşında Poz Veren Aleyna Tilki, Ortalığı Karıştırdı! Sinan Akçıl “Ne Yaptığını Anlamadım” - Resim : 1

14 yaşında iken katılmış olduğu Yetenek Sizsiniz isimli yarışma programı ile herkesi kendisine hayran bırakan ve sonrasında da kariyer planlamasını şarkıcılık üzerine yapmaya devam eden Aleyna Tilki, hedeflerine bir bir ulaşmaya devam ediyor. Henüz 18 yaşını doldurmadan seslendirdiği şarkılar ile müzik listelerinin bir numarasına yerleşmeyi başaran ve sonrasında da sesinin güzelliği sayesinde yurtdışına açılma sürecini başlatan genç şarkıcı Aleyna Tilki, özel hayatı ve karakteri ile de sık sık gündeme geliyor.

Dobralığı ve giyim tarzı ile magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki, sık sık paylaşımda bulunduğu Instagram hesabından, yeni bir fotoğraf karesi paylaştı. “İnsanlar ne düşünecek?” yazılı bir mezar taşının başında kısa şortu ile poz veren Aleyna Tilki, bu paylaşımı ile sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Birçok kişi Tilki’nin verdiği pozu eleştirirken, bazıları da Tilki’nin üzerine çok gidildiğini savundu.  

Sinan Akçıl’dan Soru İşaretli Yorum!

Aleyna Tilki’nin paylaştığı fotoğrafa saniyeler içerisinde binlerce yorum ve beğeni gelirken, Tilki’nin paylaşımına yorum yapan isimlerden birisi de ünlü şarkıcı Sinan Akçıl oldu. Akçıl, fotoğrafın altına soru işareti koyarak, Tilki’nin bu paylaşımına anlam veremediğini göstermiş oldu.

“Komşumun Ölmesini İstemem!”

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir Happy Hour’a katılan Akçıl, Aleyna Tilki’nin paylaşımı ile ne anlatmak istediğini algılayamadığını ifade etti. Aynı zamanda Tilki ile komşu olduklarını belirten Akçıl “komşumun erken ölmesini istemem” diyerek konuya esprili bir biçimde yaklaştı.