Meltem Özçelik, ablası Gamze Özçelik'in yolunda! Oyunculuğu bıraktı, tesettüre girdi! Meltem Özçelik'in yeni fotoğrafları

Yıllar önce rol aldığı projeler ile oyunculuk sektörüne adını duyuran ve ciddi bir hayran kitlesine hitap etmeyi başaran eski oyuncu Gamze Özçelik, yaşam tarzını değiştirerek dine yöneldi. Özçelik’in kız kardeşi Meltem Özçelik’in de ablasının yolundan yürüdüğü öğrenildi. İşte Özçelik kardeşlerin inanılmaz değişimlerine e yeni hayatlarına ilişkin ayrıntılar…

Meltem Özçelik, ablası Gamze Özçelik'in yolunda! Oyunculuğu bıraktı, tesettüre girdi! Meltem Özçelik'in yeni fotoğrafları

2000’li yıllarda rol almaya başladığı projeler ile sektöre adını duyuran ve hem güzelliği hem de oyunculuğa olan yeteneği ile kısa süre içerisinde kendisini sevdirmeyi başaran Gamze Özçelik, halen yayında olan “Arka Sokaklar” isimli fenomen dizide canlandırdığı “Zeynep” karakteri ile hafızalara kazındı.

Uzun süre Arka Sokaklar dizisinde rol alan ve sonrasında da dizi gereği ölerek projeye veda eden Özçelik, bir süre sonra aynı dizide rol aldığı Uğur Pektaş ile dünya evine girdi. Birbirlerine oldukça yakıştırılan ünlü çift, “Murathan” ismini verdikleri oğulları ile evliliklerini taçlandırırken, 2011 yılında çiftten kötü haber geldi ve ikili yollarını ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Boşanma kararının ardından oyunculuğa da ara veren Gamze Özçelik, bir süre sonra yeni görüntüsü ile ortaya çıktı. Tesettüre giren ve kurduğu bir dernek ile dünyanın dört bir yanında bulunan çocuklara yardım götüren Özçelik, bu değişimi ile şaşkınlık yarattı.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve sıklık ile dini paylaşımlarda bulunan Gamze Özçelik, yeni yaşam tarzı ve dini yaşayış şekli ile birçok sosyal medya kullanıcısından takdir gördü. Özçelik’in değişimi henüz kabul edilmişken bu kez de kardeşi Meltem Özçelik’ten benzer bir haber geldi.

OYUNCULUĞU BIRAKTI!

Meltem Özçelik, ablası Gamze Özçelik'in yolunda! Oyunculuğu bıraktı, tesettüre girdi! Meltem Özçelik'in yeni fotoğrafları - Resim : 1

Daha önce popüler olan “Kiraz Mevsimi” isimli dizi ile geniş kitlelere ulaşmayı başaran Meltem Özçelik, bir süredir projelerde yer almama kararı aldı. Özçelik’in oyunculuğu bıraktığı öğrenildi.

TESETTÜRE GİRDİ!

Sarı saçları ve güzelliği ile dikkat çeken Meltem Özçelik, uzun bir aranın ardından ortaya çıktı. Meltem Özçelik’in, tıpkı ablası Gamze Özçelik gibi tesettüre girdiği görüldü.

ABLASI İLE DERNEKTE ÇALIŞIYOR!

Ablası Gamze Özçelik’in kurduğu dernekte çalışan Meltem Özçelik, kendisini yardım yapmaya adamış durumda.