Megastar Tarkan’dan yeni şarkı müjdesi geldi! Şarkının çıkış tarihi belli oldu…

Türkiye’nin Megastarı Tarkan, geçtiğimiz Şubat ayında çıkardığı “Geççek” şarkısıyla tüm Türkiye’de büyük ses getirmişti. Yeni şarkısı merakla beklenen Tarkan, “Yap Bi Güzellik” isimli yeni şarkısını duyurdu. Tarkan yeni şarkısı için “Geri sayım başladı” dedi.

Megastar Tarkan’dan yeni şarkı müjdesi geldi! Şarkının çıkış tarihi belli oldu…

Türkiye’nin Megastarı Tarkan, geçtiğimiz Şubat ayında çıkardığı “Geççek” isimli şarkısıyla tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırmayı başarmıştı. Türkiye’nin de sınırlarını aşan bu şarkı, uzun bir süre sosyal medya gündeminde güncelliğini korumuştu. Şarkının siyasi göndermeler içerdiği iddialarına karşılık, sözlerin “Covid-19 dönemine ithafen” yazıldığı iddiaları da sık sık gündeme gelirken, son dönemlerde gözler, Tarkan’ın çıkaracağı yeni şarkıya çevrilmişti. Milyonlar Tarkan’ın yeni şarkısını merakla beklerken, Tarkan yeni şarkısı “Yap Bi Güzellik” için “Geri sayım başladı” açıklamasında bulundu.

“Yap Bi Güzellik” Şarkısının Çıkış Tarihi Belli Oldu

Megastar Tarkan’dan yeni şarkı müjdesi geldi! Şarkının çıkış tarihi belli oldu… - Resim : 1

Sosyal medya hesabından yeni şarkısı “Yap Bi Güzellik” ile ilgili paylaşımda bulunan Megastar Tarkan, şarkının çıkacağı tarihi de duyurdu. Tarkan açıklamasında yeni şarkısının 22 Temmuz’da çıkacağını duyururken, sosyal medya hesabındaki paylaşımında “Yine geri sayım başladı, yine beni heyecanlar sardı” sözlerine yer verdi. Megastar Tarkan’ın paylaşımı yine çok kısa bir süre içerisinde on binlerce beğeni ve yorumla karşılaştı. Tartışmalara konu olan, seveni olduğu kadar eleştireni de bol olan “Geççek” isimli şarkıdan sonra “Yap Bi Güzellik” şarkısının yaratacağı etki merakla bekleniyor.

Tarkan “Geççek” Şarkısını Neden Yazmıştı?

Şubat ayında hayranlarının karşısına “Geççek” isimli şarkısıyla çıkan Tarkan’ın, “Geççek geççek elbet bu da geççek. Her şeyin sonu var bu çile de bitçek” sözlerinin yer aldığı bu şarkısı, Youtube’da kısa sürede izlenme rekorları kırmıştı.

Bu şarkıyı neden yazdığını anlatan Tarkan, “Bundan bir yıl kadar önce ruh halimin hiç de iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi, pandemi gibi şeyler beni çok olumsuz etkiliyordu. O anlarda içimde bir melodi ve söz yankılandı. Hepimize çok iyi gelecek bir şarkı yazmak istedim. Kim bilir belki biraz teselli eder, moral verir, umut olur dedim. Dilerim ki hepimize iyi gelir Geççek” sözlerini dile getirmişti.

Etiketler: tarkan, yeni şarkı