MEB banka promosyonunu revize ederek 25 bin 500 TL'ye çıkardı

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan ve maaşlarını Vakıfbank'tan alan çalışanlar için promosyon ücreti revize edildi. Milli Eğitim Bakanlığının Başkanı Mahmut Özer'in talimatı üzerine değiştirilen banka promosyonu 25 bin 500 TL'ye çıkarıldı. İşte detaylar..

MEB banka promosyonunu revize ederek 25 bin 500 TL'ye çıkardı

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan ve maaşlarını Vakıflar Bankasından alan çalışanlar için promosyon ücreti revize edildi. Milli Eğitim Bakanlığı Başkanı Mahmut Özer'in talimatı üzerine değiştirilen banka promosyonu 25 bin 500 TL'ye çıkarıldı. İşte detaylar..

1 Ocak 2021 yılında yapılan sözleşme ile Milli Eğitim Bakanlığında çalışan memurların maaşları için belirlenen promosyon tutarı Özer tarafından revize edildi ve yeni bir anlaşma imzalandı. Bu anlaşmaya göre belirlenen ücret 16 Kasım 2022'de personelin hesabında olacak.

PROMOSYON ÖDEMESİ REVİZE EDİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Başkanı Mahmut Özer ve Vakıflar Bankası arasında yapılan görüşmeler sonucunda yeni promosyon tutarı belirlendi. 01 Ocak 2021 yılında yapılan promosyon sözleşmesi 31 Aralık 2023 yılında sona erecekti. Bu sözleşmeye 2 yıl süre eklenerek promosyon tutarı da değiştirilerek değişikliğe gidildiği açıklandı. Önceki anlaşmaya göre 22 bin 500 TL olan promosyon tutarı 25 bin 500 TL'ye çıkarıldı. Peki promosyon tutarları ne zaman hesaplara yatırılacak? İşte yanıtı.

PROMOSYON TUTARLARI NE ZAMAN HESAPLARDA OLACAK?

Vakıfbank ile yapılan görüşmeler sonucunda yeni promosyon tutarı belli  oldu. Yeni anlaşmaya göre 25 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödeme ise 16 Kasım 2022 tarihinde MEB çalışanlarının hali hazırdaki maaş hesaplarında olacak.