MasterChef Türkiye'nin Eski Yarışmacısı, Kendi Zekasını Ti'ye Alarak Herkesi Güldürdü!

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 kanalında yayınlanan ve uzun süredir izleyiciler tarafından yakından takip edilmeyi başararak reyting rekorları kıran MasterChef Türkiye yarışması ile ünlenen Güzide Mertcan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile herkesi güldürdü. İşte Mertcan’ın yeni paylaşımı…

MasterChef Türkiye'nin Eski Yarışmacısı, Kendi Zekasını Ti'ye Alarak Herkesi Güldürdü!

Daha önce Show TV ekranlarında yayınlanan ancak reyting beklentisini karşılayamadığı gerekçesi ile ekranlara veda eden MasterChef Türkiye yarışması, Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte, 2018 yılında yeni kanalına transfer oldu. Show TV ekranlarında ki düşük reytinglerin aksine ilk yayınlandığı bölümden bu yana geniş bir izleyici kitlesi tarafından yakından takip edilmeyi başaran MasterChef Türkiye, birçok yarışmacının ve ana kadrolara dahil olamayan diğer yarışmacı adaylarının hayatlarında bambaşka bir pencere açmayı başardı.

Ünlü şeflerin jüri koltuklarında oturdukları MasterChef Türkiye yarışması, başta Yasin Obuz olmak üzere pek çok yarışmacının hayatına Acun Medya’nın sihirli değneğinin dokunmasını sağladı. Aslında maddi yönden bu sihirli dokunuşa pek de ihtiyacı olmayan eski yarışmacılardan birisi de Güzide Mertcan oldu. Oldukça zengin olduğu bilinen 3 çocuk annesi Güzide Mertcan’ın varlıklı oluşu birçok MasterChef izleyicisine hala yarışmada yarıştığı dönemlerde torpilli olduğunu düşündürse de Mertcan Instagram hesabında popülerliğini korumaya devam ediyor.

Yarışmanın final yaptığı günden bu yana sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam eden Güzide Mertcan, geçtiğimiz günlerde uygulamanın “hikayeler” kısmından yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımında kendi zekası ile dalga geçen Mertcan, kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

Halı Zevki Zekasını Sorgulattı!

MasterChef Türkiye'nin Eski Yarışmacısı, Kendi Zekasını Ti'ye Alarak Herkesi Güldürdü! - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabının hikayeler kısmından yeni bir paylaşım yapan Güzide Mertcan, yemek masasının altına yeni bir beyaz halı aldığını gösterdi. Takipçileri ile alışverişini paylaşan Mertcan fotoğrafa, “yemek masasının altına beyaz halı aldığım için yılın en zeki kadını ödülünü kendime veriyorum” notunu düştü.

Daha Mütevazı Bir Eve Taşındı!

Geçtiğimiz senelerde 8,5 milyon TL değerinde oldukça lüks bir villada yaşadığı öğrenilen Güzide Mertcan, sosyal medya kullanıcılarının baskılarına dayanamayarak daha mütevazi bir eve taşındı.

Kendi Restoranını İşletiyor!

Yarışmadan hemen sonra kendi restoranını açan Güzide Mertcan, şu sıralar işletmesi ile ilgileniyor.