MasterChef Türkiye'de jüri değişikliği iddiası! O isim yarışmanın jüri kadrosuna dahil oluyor!

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her sezon milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilen MasterChef Türkiye yarışması ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Eski yarışmacılardan biri ile jüri üyeliği için sözleşme imzalandığı öne sürüldü. İşte MasterChef Türkiye’nin yeni jüri üyesi…

MasterChef Türkiye'de jüri değişikliği iddiası! O isim yarışmanın jüri kadrosuna dahil oluyor!

İrem Kanan tarafından Türk televizyonlarına uyarlanan ve ilk olarak 2011 yılında Show TV ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, seneler içinde jüri değişikliğine gitti. Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın almasından sonra yeni kanalına transfer olan ve 2018 yılından bu yana aynı jüri kadrosu ve aynı format ile ekranlarda yayınlanmaya başlayan MasterChef Türkiye yarışması, ciddi bir izleyici kitlesine hitap etmeye devam ediyor.

Bu sezon yayınlanıp yayınlanmayacağı merak içerisinde beklenen MasterChef Türkiye yarışması, sene başında Acun Ilıcalı’nın açıklamaları ile netliğe bağlanmıştı. Ilıcalı, MasterChef Türkiye’nin bu sezon da Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşacağını belirtmişti. Nitekim Ilıcalı’nın açıklamaları gereceğe dönüştü ve yarışma programı yeni sezonuna 1 Temmuz Cuma akşamı start verdi.

Bir süredir MasterChef’in jüri kadrosunda değişikliğe gidileceği ve Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu’nun yeni sezonda olmayacağı iddia edilmişti. Ancak iddialar doğru çıkmadı ve yarışma programı aynı jüri kadrosu ile devam etme kararı aldı. Buna ek olarak yarışmaya ilişkin yeni bir iddia da gündeme geldi. Söylentilere göre Acun Ilıcalı’nın yeni bir isim ile anlaşma imzaladığı düşünülüyor.

MasterChef Türkiye’nin Yeni Sezonu Başladı!

MasterChef Türkiye, 2022 sezonuna 1 Temmuz akşamı başladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyeleri olduğu program, ilk bölümü ile reyting listesinin bir numarasına yerleşmeyi başardı.

Yeni Jüri İddiası!

MasterChef Türkiye'de jüri değişikliği iddiası! O isim yarışmanın jüri kadrosuna dahil oluyor! - Resim : 1

MasterChef Türkiye yarışması ile ilgili ortaya atılan yeni bir iddia, bugün magazin gündemine bomba gibi düştü. Söylentilere göre Acun Ilıcalı’nın yarışmanın 2020 sezonunda adını duyuran isimlerinden Barbaros Yoloğlu ile anlaşmaya vardığı ve Yoloğlu’nun ana yarışmacı kadrosunun belirlenmesinin ardından programa dahil olacağı bildirildi.

Açıklama Gelmedi!

Barbaros Yoloğlu’nun MasterChef’in yeni jüri üyesi olacağına ilişkin ortaya atılan iddialara, henüz resmi bir açıklama ile karşılık verilmedi.