MasterChef Türkiye ile ünlenen Barbaros Yoloğlu'nun değişimi herkesi şaşırttı!

Tv8 ekranlarının en çok takip edilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, formatı kadar eski yarışmacıları ile de gündemde kalmayı başarıyor. Eski yarışmacılardan birisi olan Barbaros Yoloğlu’nun sosyal medya paylaşımları, “vay be” dedirtti. İşte Yoloğlu’nun yeni hayatına ilişkin ayrıntılar…

MasterChef Türkiye ile ünlenen Barbaros Yoloğlu'nun değişimi herkesi şaşırttı!

Acun Ilıcalı ile olan yakın dostluğu ile tanınan ve Acun Medya ekibinin önemli isimlerinden birisi olan İrem Kanan tarafından Türk televizyonlarına uyarlanan MasterChef Türkiye yarışması, ilk olarak 2011 yılında Show TV ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkmıştı. O günlerde birçok izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmış olan yarışma programı, Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte yeni kanalı aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olmaya başladı.

2018 yılında Tv8 ekranlarında bambaşka bir jüri fakat aynı format ile yayınlanmaya başlayan MasterChef Türkiye, yayınlandığı her sezon reyting rekorlarını elinde tutmayı başardı. Bu sezon da kariyer hayatına aşçılık alanında devam etmenin hayalini kuran ve şeflerin eşsiz bilgilerinden faydalanmak isteyen yarışmacı adayları tarafından heyecan ile beklenen MasterChef Türkiye, 1 Temmuz tarihi itibari ile yeni sezonu için start verdi. Henüz ana kadrosunun oluşmasına uzun bir süre olmasına rağmen şimdiden birçok yarışmacı adayının yakın takibe alınmasını sağlayan yarışma programı, eski yarışmacılarından birisi olan Barbaros Yoloğlu’nu tekrar gündeme getirdi.

Zekâsı ile Hayran Bırakmıştı!

2020 sezonunda yayınlanan MasterChef Türkiye’nin yarışmacılarından birisi olan Barbaros Yoloğlu, zekâsı ile herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Yemek yapma yeteneğinin yanı sıra yarışma esnasında uyguladığı strateji planları ile de gündemde kalmayı başaran Yoloğlu, bu özelliği ile yemek yapmanın da bir yönden zekâ işi olduğunu kanıtlamıştı.

Finale Kadar Geldi!

MasterChef Türkiye ile ünlenen Barbaros Yoloğlu'nun değişimi herkesi şaşırttı! - Resim : 1

2020 yılında sergilediği eşsiz performans ile final etabına kadar gelmeyi başarmış olan Barbaros Yoloğlu, binlerce kişi tarafından şampiyon olarak gösteriliyordu. Ancak planlar tutmadı ve Yoloğlu finalde karşı karşıya geldi Serhat Doğramacı karşısında kaybederek, ikincilik koltuğuna oturdu.

Değişimi Gözleri Kamaştırdı!

Şu sıralar sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Yoloğlu, değişimi ile dikkat çekti. Önceden çok kilolu olan ve uzun saçları ile herkes tarafından fark edilen Yoloğlu, kestirdiği saçları ve verdiği kilolar ile tarz değişikliğine gitti.