MasterChef Türkiye All Star Çağatay’ın hastalığı ne? Stüdyo ve izleyiciler gözyaşlarına boğuldu

MasterChef Türkiye All Star yarışmasında, geçmiş sezonlardan tanıdığımız Çağatay Akgül, sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiriyor. Yarışmacı, son bölümlerde yer alamadı ve doktor raporu bekleniyor. Peki, MasterChef Türkiye All Star Çağatay’ın hastalığı ne? İşte, merak edilen konu hakkında bilgiler.

MasterChef Türkiye All Star Çağatay’ın hastalığı ne? Stüdyo ve izleyiciler gözyaşlarına boğuldu

MasterChef Türkiye All Star yarışmasında, Çağatay Akgül, hipertiroidi hastalığıyla mücadele ediyor. Hipertiroidi, tiroit bezlerinin aşırı hormon üretmesi sonucu, kanda bir çeşit zehirlenmenin oluşmasıdır. Bu durum, vücudun organ ve dokularına zarar verebilir. Çağatay Akgül, bu hastalık nedeniyle Bakü’de nöbet geçirmiş ve sırtında omurilik deformasyonu oluşmuştur. Yarışmacı, şu an korse kullanıyor ve yarışmaya devam edip edemeyeceği belli değil.

MasterChef Türkiye All Star yarışmasında, Çağatay Akgül, hipertiroidi hastalığıyla boğuşuyor. Hipertiroidi, tiroit bezlerinin aşırı hormon üretmesi sonucu, kanda bir çeşit zehirlenmenin oluşmasıdır. Bu durum, vücudun organ ve dokularına zarar verebilir. Çağatay Akgül, bu hastalık nedeniyle Bakü’de nöbet geçirmiş ve sırtında omurilik deformasyonu oluşmuştur. Yarışmacı, şu an korse kullanıyor ve yarışmaya devam edip edemeyeceği belli değil.

MasterChef Türkiye All Star Çağatay’ın hastalığı ne? Stüdyo ve izleyiciler gözyaşlarına boğuldu - Resim : 1

HİPERTİROİDİ NEDİR?

Hipertiroidi, tiroit bezlerinin aşırı hormon üretmesi sonucu, kanda bir çeşit zehirlenmenin oluşmasıdır. Aşırı tiroit hormonu üretilmesi vücudu zehirleyen bir durumdur. Bu hormon tüm vücudun organ ve dokularına zarar verme potansiyeli taşır. Hipertiroidi olan kişilerde; kilo kaybı, çarpıntı, sinirlilik, terleme, titreme, gözlerde şişme ve çıkma gibi belirtiler görülebilir.

MasterChef Türkiye All Star Çağatay’ın hastalığı ne? Stüdyo ve izleyiciler gözyaşlarına boğuldu - Resim : 2

ÇAĞATAY AKGÜL’ÜN DURUMU NE?

MasterChef Türkiye All Star yarışmasında, Çağatay Akgül, hipertiroidi hastalığı nedeniyle sağlık sorunları yaşıyor. Yarışmacı, 72. bölümde oyuna başlamadan önce şeflere rahatsızlığından bahsetmiş ve doktora gitmişti. Doktor raporuna göre yarışmaya devam edip edemeyeceği belirlenecekti. Ancak 77. bölüm fragmanında yarışmacının durumunun daha da kötüleştiği görüldü. Çağatay Akgül, Bakü’de geçirdiği nöbet sonucu sırtında omurilik deformasyonu oluştuğunu ve korse kullanmak zorunda kaldığını söyledi. Yarışmacının akıbetinin ne olacağı ise henüz belli değil.

MasterChef Türkiye All Star Çağatay’ın hastalığı ne sorusunun cevabını öğrenmek için, 3 Eylül 2023 Pazar günü saat 20:00’de TV8 ekranlarında yayınlanacak olan programı izleyin.

MasterChef Türkiye All Star Çağatay’ın hastalığı ne? Stüdyo ve izleyiciler gözyaşlarına boğuldu - Resim : 3

BAŞLIKLAR VE CEVAPLARI:

  • MasterChef Türkiye All Star Çağatay’ın hastalığı ne?

    • Cevap: Hipertiroidi.
  • MasterChef Türkiye All Star Çağatay neden yarışmaya devam edemiyor?

    • Cevap: Sırtında omurilik deformasyonu oluştuğu için.
  • MasterChef Türkiye All Star Çağatay’ın doktor raporu ne zaman gelecek?

    • Cevap: 3 Eylül 2023 Pazar günü belli olacak.
Etiketler: MasterChef All Star, tv8