Masterchef Türkiye 2022 Yarışması Ne Zaman Başlayacak? Jüri Koltuğunda Kimler Yer Alacak?

Masterchef Türkiye yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezon fragmanları gün gün yayınlanırken yarışmacıların performansları dikkati çekiyor. Masterchef yeni sezonuna ne zaman başlayacak? Jüri üyeliğinde kimler bulunacak? Detaylar haberimizde…

Masterchef Türkiye 2022 Yarışması Ne Zaman Başlayacak? Jüri Koltuğunda Kimler Yer Alacak?

Her yıl TV8 ekranlarında akşamları seyircisi ile buluşan Masterchef bu yıl yeni sezonu için gün sayıyor. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlunun bulunduğu yemek yarışması için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yeni sezonda jüri koltuğunda farklı isimlerin var olacağı anlaşmazlık yaşandığı söyleniyordu. Ortaya atılan iddiaların yalan olduğunu Mehmet Yalçınkaya bizzat yapılan bir röportajda belirtti. Yeni sezonda da var olduğunu dile getiren Yalçınkaya iddiaların da asılsız olduğunu herhangi bir şekilde para yönüyle anlaşmazlık yaşanmadığınında altını çizdi.

2022 Masterchef Türkiye Ne Zaman Başlıyor?

6 aylık maratonla yeniden ekranlarda izleyicisi ile buluşacak olan yemek formatındaki Masterchef programı için ilk fragman yayınlandı. Fragmand dikkat çeken Mehmet Şef'in davranışları "yine eski formunda" yorumlarını geciktirmedi. Uzun bir aradan sonra yeniden TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Masterchef Türkiye yarışması 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00'da izleyicisi ile buluşacak.

Masterchef Tüm Sezon Jürileri Kimlerdi?

Masterchef Türkiye 2022 Yarışması Ne Zaman Başlayacak? Jüri Koltuğunda Kimler Yer Alacak? - Resim : 1

Masterchef 6.sezonu ile nefes kesen bir mücadeleye hazırlanıyor. 3. tanıtım fragmanı ile gün yüzüne çıkan yarışmada heyecanlı sahneler yine izleyiciyi bekliyor. İlk defa 2018 yılında seyircisi ile buluşan program 6. sezonu ile gönüllere taht kuracak. 2011 yılında Show TV'de Öykü Serter'in sunuculuğu ile yapılmış olan program diğer sezonlarda Acun Medya işbirliği ile TV8'de yayınlanmaya başlamıştı. Her sezonda yer alan Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef dışında 2018 sezonunda jüri koltuğunda Hazer Armani sunuculuk yapmıştır. 2011 yılında Erol Kaynar, Murat Bozok ve Batuhan piatti jüri koltuğunda yerini almıştı.

Masterchef Tüm Sezonların Şampiyonları Kimlerdi?

Masterchef tüm sezonlarda birinciliğini ilan eden yarışmacıların önünü açtı. Onlara büyük fırsatlar sağladı. 1. sezonun şampiyonu Muzaffer Şenduran olmuştu. Diğer sezonlar ise şu isimlerle anıldı:

●       2. sezon şampiyonu Uğur Kardaş

●       3. sezon şampiyonu Cemre Uyanık

●       4. sezon şampiyonu Serhat Doğramacı

●       5. sezon şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu.

 2022-2023 sezonunda TV8 ekranlarında gündeme gelecek Masterchef'in 6.sezon şampiyonu merak ediliyor.

Etiketler: masterchef