MasterChef All Star 3 Eylül 2023’te Neler Olacak? İşte Yeni Bölümde Yaşananlar

MasterChef All Star’da heyecan devam ediyor. 3 Eylül 2023 Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde ana kadroya girecek üçüncü isim belli olacak. Ayrıca yarışmacılar arasında tansiyon yükselecek. İşte yeni bölüm tanıtımı ve detayları…

MasterChef All Star 3 Eylül 2023’te Neler Olacak? İşte Yeni Bölümde Yaşananlar

 MasterChef All Star’da 3 Eylül 2023’te, yarışmacılar iki takıma ayrılacak ve birbirlerine karşı yemek yapacaklar. Takımların kaptanları ise, geçen hafta bireysel dokunulmazlığı kazanan Uğur ve Serhat olacak. Yarışmacılar, şeflerin belirlediği üç farklı menüyü yapmaya çalışacaklar. Hangi takım daha başarılı olacak ve dokunulmazlığı kazanacak?

MasterChef All Star’da 3 Eylül 2023’te heyecan dorukta olacak. Yarışmacılar, iki takıma ayrılacak ve birbirlerine karşı yemek yapacaklar. Takımların kaptanları ise, geçen hafta bireysel dokunulmazlığı kazanan Uğur ve Serhat olacak. Uğur, kendi takımını kurmak için ilk olarak Emir’i seçerken, Serhat ise Somer’i tercih ediyor. Takımlar kurulduktan sonra, şefler yarışmacılara günün menüsünü açıklıyor.

MENÜLER NELER?

Yarışmacılar, şeflerin belirlediği üç farklı menüyü yapmaya çalışacaklar. Menüler şöyle:

  • Başlangıç: Çorba
  • Ana Yemek: Etli Pilav
  • Tatlı: Künefe

Yarışmacılar, bu menüleri yapmak için belirlenen süre içinde malzeme almak ve yemekleri hazırlamak zorundalar. Hangi takım daha başarılı olacak ve dokunulmazlığı kazanacak?

ELEME OYUNU KİMİN OLACAK?

Yarışmacıların yaptığı yemekleri değerlendiren şefler, hangi takımın daha iyi olduğuna karar verecekler. Dokunulmazlığı kazanan takım, eleme potasından kurtulacak ve bir sonraki haftaya rahat bir şekilde girecek. Dokunulmazlığı kaybeden takım ise, eleme adaylarını belirlemek için bireysel dokunulmazlık oyununa çıkacak.

MasterChef All Star’da 3 Eylül 2023’te neler olacak sorusunun cevabını öğrenmek için, saat 20:00’de TV8 ekranlarında yayınlanacak olan programı kaçırmayın.

  • MasterChef All Star’da 3 Eylül 2023’te hangi menüler yapılacak?

    • Cevap: Çorba, etli pilav ve künefe.
  • MasterChef All Star’da 3 Eylül 2023’te hangi takım eleme oyununu kazanacak?
    • Cevap: Şeflerin değerlendirmesine göre belirlenecek.
  • MasterChef All Star’da 3 Eylül 2023’te hangi yarışmacılar eleme potasına girecek?
    • Cevap: Dokunulmazlığı kaybeden takımın üyelerinden ikisi.