Maribor Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi: Maribor - FB şifresiz izle

UEFA Konferans Ligi'ndeki mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, 3. ön eleme turundaki rövanş maçında Slovenya temsilcisi Maribor'a konuk olacak. Temsilcimizin maçı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak ekranlara gelecek. Bu zorlu karşılaşma ülkemizde ise S Sport Plus'tan canlı yayınlacak. Peki maçı şifresiz veren kanallar hangileri

Maribor Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi: Maribor - FB şifresiz izle

UEFA Konferans Ligi'ndeki mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, 3. ön eleme turundaki rövanş maçında Slovenya temsilcisi Maribor ile karşılaşacak. Temsilcimizin maçı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak ekranlara gelecek. Bu zorlu karşılaşma ülkemizde ise S Sport Plus'dan canlı izlenebilecek. Maribor - Fenerbahçe maçını izlemek içinse S Sport Plus'ın üyesi olmak gerekiyor. 

UEFA Konferans Ligi elemelerindeki yolculuğuna devam eden Fenerbahçe, bu akşam (17 Ağustos Perşembe) Slovenya temsilcisi Maribor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Konferans Ligi 3. ön eleme turundaki rövanç maçında Maribor ile deplasmanda mücadele edecek Fenerbahçe, Kadıköy'de oynadığı maçta aldığı 3-1'lik galibiyetin avantajıyla sahaya çıkacak. Konferans Ligi'ndeki zorlu Maribor - Fenerbahçe mücadelesi, Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, UEFA Konferans Ligi Elemeleri kapsamında oynanacak Maribor - Fenerbahçe maçı bazı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak yayınlanacak.

MARIBOR - FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR VAR MI?

Maribor - Fenerbahçe maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi turnuvaları ve elemeleri, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Maribor - Fenerbahçe maçı Almanya, Hollanda ve Fransa olmak üzere  Slovenya kanallarından da canlı yayınlanacak. Maribor - Fenerbahçe rövanş maçı ülkemizde ise S Sport Plus platformu üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek. Maribor - Fenerbahçe maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

  • S Sport (Türkiye)
  • S Sport Plus (Türkiye)
  • Arena Sport 3 Croatia (Hırvatistan)
    CBC Sport (Azerbaycan) (Türk takımlarının maçlarını her zaman olmasada bazı zamanlarda canlı, naklen olarak yayınlıyor)

S SPORT PLUS NASIL İZLENİR?

https://www.ssportplus.com/fenerbahce-konferans-ligi/ adresine gittikten sonra sağ üstte çıkan üye ol butununa tıklayıp kaydınızı oluşturduktan sonra, kendiniz için en uygun paketi seçerek S Sport Plus'a üye olabilirsiniz.

 

 

S SPORT PLUS NASIL İZLENİR?

https://www.ssportplus.com/fenerbahce-konferans-ligi/ adresine gittikten sonra sağ üstte çıkan üye ol butununa tıklayarak üyelik bilgilerinizi girerek S Sport Plus'a üye olabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE - MARIBOR MAÇI HANGİ KANALDA?

MARIBOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Maribor - Fenerbahçe rövanş maçı bugün (17 Ağustos Perşembe) saat 21.15'de başlayacak. Ljudski Vrt Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu hakemlerinden Fabio Verissimo yönetecek. Müsabakada yardımcı hakem olarak, Rui Teixeira ve Pedro Nuno De Sá Martins görev yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Antonio Emanuel Carvalho Nobre olacak.

S SPORT PLUS ÜCRETİ NE KADAR?

  • S Sport Plus Aylık Paket ücreti 44,99 TL. (FB1907 koduyla üye olanlara ilk aya özel 34,99 TL)
  • S Sport Plus Yıllık Paket fiyatı ise 359.99 TL (YILLIKLOCA koduyla üye olanlara ilk yıl 309.99 TL)

FENERBAHÇE'NİN MAÇ KADROSU

Sarı-lacivertlilerin UEFA'ya bildirdiği listede şu futbolcular yer alıyor:

"Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Alexander Djiku, Luan Peres, Samet Akaydin, Yusuf Kocatürk, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, Efekan Karayazı, Bartuğ Elmaz, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir."

MUHTEMEL 11'LER

Maribor: Jug, Zinic, Mitrovic, Karic, Strajnar, Antolin, Vrhovec, Bozic, İlicic, Brnic, Jakupovic

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Djiku, Luan, Oosterwolde, İsmail, Zajc, Kent, Szymanski, Tadic, Batshuayi