Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur Tesettüre Girdi! Ünlü Oyuncunun Yeni Tarzı Viral Oldu

Çiğdem Batur, yeni çalışması için başörtüsü tercih etti ve bu tarzıyla takipçilerinden beğeni aldı. Dizi ve filmlerdeki başarılı performanslarıyla tanınan Çiğdem Batur, yeni tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur Tesettüre Girdi! Ünlü Oyuncunun Yeni Tarzı Viral Oldu

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur, yeni projesi için başörtüsü tercih etti ve bu tarzıyla takipçilerinden olumlu tepkiler aldı. Dizi ve filmlerdeki başarılı performanslarıyla tanınan Çiğdem Batur, yeni tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Çiğdem Batur, daha önce 'Kurtlar Vadisi' dizisinde Polat Alemdar'ın sevgilisi 'Savcı Leyla' karakteriyle hafızalarda yer edinmişti. Şimdi ise tesettürlü pozuyla yeni projesi için heyecan verici bir döneme giriyor. Takipçileri arasında gündem olan bu yeni tarzıyla Çiğdem Batur, sosyal medyada beğeni toplamaya devam ediyor.

ÇİĞDEM BATUR, BAŞÖRTÜSÜ TAKTI

41 yaşındaki ünlü oyuncu, 'Bizim Hikaye' filmi için başörtüsü taktı. Çiğdem Batur'un film için büründüğü yeni tarzı, sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıkları arasına girdi.

Deneyimli oyuncu, 'Bizim Hikaye' filminde 'Tuba' karakterini oynuyor. Filmin ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor.

Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur Tesettüre Girdi! Ünlü Oyuncunun Yeni Tarzı Viral Oldu - Resim : 1

Etiketler: çiğdem batur