Kızılcık Şerbeti'nin Sevilay'ı Özlem Çakar kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Sevilay'ı kim oynuyor? Sevilay'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Sevilay karakterini canlandıran Özlem Çakar Yalçınkaya, oyunculuk kariyeri ve hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı. Özlem Çakar Yalçınkaya, 8 Ekim 1968’de Ankara’da doğdu. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Birçok dizi ve filmde rol aldı.

Kızılcık Şerbeti'nin Sevilay'ı Özlem Çakar kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Sevilay'ı kim oynuyor? Sevilay'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç

 Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Sevilay karakterini canlandıran Özlem Çakar Yalçınkaya, oyunculuk kariyeri ve hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı. 

Kızılcık Şerbeti Sevilay kimdir? Kızılcık Şerbeti Sevilay'ı kim oynuyor

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sevilay karakterini Özlem Çakar canlandırıyor.

Kızılcık Şerbeti'nin Sevilay'ı Özlem Çakar kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Sevilay'ı kim oynuyor? Sevilay'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç - Resim : 1

Kızılcık Şerbeti Sevilay'ı oynayan Özlem Çakar kimdir?

 Kızılcık Şerbeti dizisinde Sevilay karakterine hayat veren Özlem Çakar Yalçınkaya, oyunculuk kariyeri ve hayatıyla ilgili merak edilenleri MSN’de yayınlanan bir röportajda anlattı1. Özlem Çakar Yalçınkaya, 8 Ekim 1968 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Okulu bitirdikten sonra, 1992/1996 yılları arasında tiyatro sanatçısı Cüneyt Gökçer’in asistanlığını, aynı zamanda 1994/1996 yılları arasından Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları, Tiyatro Bölümü’nde “Reji Masterı” yaptı.

Kızılcık Şerbeti'nin Sevilay'ı Özlem Çakar kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Sevilay'ı kim oynuyor? Sevilay'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç - Resim : 2

Özlem Çakar'ın hayat hikayesi

İlk oyunculuk deneyimini 1999 yılında rol aldığı Küçük Besleme dizisi ile yaşadı. Çoban Yıldızı, Melek ile Serhat, Racon, Hesapta Aşk, Saklı Kalan, Kaçak Gelinler, Kardeş Payı, Diğer Yarım, Tozlu Yollar, Kaçak, Galip Derviş, Arka Sokaklar, Süper Babanne, Hırsız Polis, Ekmek Teknesi, Üvey Baba gibi birçok projede rol aldı.

Kızılcık Şerbeti Sevilay kimdir?

Özlem Çakar Yalçınkaya, Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Sevilay karakterini canlandırıyor. Dizide Sevilay, kocası tarafından aldatılan ve boşanma sürecinde olan bir kadını oynuyor. Özlem Çakar Yalçınkaya, dizideki rolüyle ilgili şunları söyledi: "Sevilay çok güzel bir karakter. Hem komik hem de dramatik sahneleri var. Ben de böyle rolleri seviyorum. Sevilay’ın hayatında çok zorluklar var ama o yine de pozitif olmaya çalışıyor. Ben de onun gibi hayata gülen bir insanım." Özlem Çakar Yalçınkaya, oyunculuk dışında başka neler yaptığını da paylaştı. "Ben evde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Kitap okumak, film izlemek, yemek yapmak benim hobilerim. Ayrıca spor yapmaya da özen gösteriyorum. Sağlıklı yaşamak için önemli." Özlem Çakar Yalçınkaya’nın hayalleri arasında ise yönetmenlik yapmak var. "Ben reji masterlığı da yaptım. Bir gün kendi filmimi veya dizimi yönetmek isterim. Oyunculuk kadar yönetmenlik de ilgimi çekiyor."

Özlem Çakar Yalçınkaya kimdir?

Özlem Çakar Yalçınkaya, 8 Ekim 1968’de Ankara’da doğan bir oyuncudur.


Özlem Çakar Yalçınkaya hangi dizilerde oynadı?

Özlem Çakar Yalçınkaya, Küçük Besleme, Çoban Yıldızı, Melek ile Serhat, Racon, Hesapta Aşk, Saklı Kalan, Kaçak Gelinler, Kardeş Payı, Diğer Yarım, Tozlu Yollar, Kaçak, Galip Derviş, Arka Sokaklar, Süper Babanne, Hırsız Polis, Ekmek Teknesi, Üvey Baba gibi birçok dizide rol aldı.


Özlem Çakar Yalçınkaya şu anda hangi dizide oynuyor?

Özlem Çakar Yalçınkaya, Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Sevilay karakterini canlandırıyor.