Kızılcık Şerbeti'nde geceye damga vuran sahne! Sosyal medyada viral oldu! 'Bitemezsin nokta. Bu dünyada kadın olmak bu demek'

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi "Kızılcık Şerbeti" 33. bölümü ile izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Bu son bölümde özellikle bir sahne dikkat çekti ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dizinin fanları, bu sahneyi paylaşarak diziyi övmeye ve sevilen karakterler hakkında yorumlar toplanmaya başlandı. İşte "Kızılcık Şerbeti"nin olay olan o sahnesi

Sitene Ekle

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım ve Doğa arasında geçen konuşma izleyicileri duygulandırdı. “Bitemezsin nokta” sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.
Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti her cuma akşamı izleyicilerle buluşuyor. Dizide Kıvılcım ve Doğa’nın yaşadıkları zorluklar, aşkları ve mücadeleleri ekrana yansıyor. Yalı Çapkını ile birlikte cuma akşamlarının reyting rekortmeni olan Kızılcık Şerbeti’nde son bölümde yaşananlar büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medyada 'Anne-Kızın' diyaloğu viral oldu

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa, kızı Cemre’nin velayetini almak isteyen Fatih ile mahkemelik olmuştur. Doğa, annesi Kıvılcım’a ‘Yapamıyorum. Bittim’ diyerek isyan etmiştir. Kıvılcım ise kızına ‘Bitemezsin. Kendine gelmek zorundasın. Bizim için, kendin için, baban için. Bitemezsin nokta’ diyerek destek olmuştur. Bu sahne izleyiciler tarafından çok beğenilmiş ve sosyal medyada gündem olmuştur.

Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün yer aldığı dizi, aile, aşk ve adalet temalarını işliyor. Dizinin son bölümünde Kıvılcım ve Doğa arasında geçen anne-kız diyalogu izleyicileri duygulandırdı ve sosyal medyada çok konuşuldu.

Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisi her cuma akşamı saat 20:00’de Show TV’de yayınlanıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları kimler?

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosunda Evrim Alasya (Kıvılcım), Barış Kılıç (Ömer), Sibel Taşçıoğlu (Alev), Sıla Türkoğlu (Doğa), Doğukan Güngör (Fatih), Müjde Uzman (Aylin), Feyza Civelek (Cemre), Ceren Yalazoğlu Karakoç (Nursema), Emrah Altınöprak (Abdullah), Feray Darıcı (Pembe), Selin Türkmen (Çimen), Özlem Çakar (Sönmez) gibi isimler yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir?

Kızılcık Şerbeti dizisi, iki kızını tek başına büyüten lise müdürü Kıvılcım’ın hayatını anlatmaktadır. Kızlarından biri olan Doğa, evlendiği Fatih’ten şiddet görmektedir. Doğa, annesinin desteğiyle Fatih’ten boşanmak ister ancak Fatih kızının velayetini almak için uğraşmaktadır. Bu sırada Kıvılcım, eski sevgilisi Ömer ile yeniden bir araya gelir ancak Ömer’in ailesi bu ilişkiye karşı çıkmaktadır. Kızılcık Şerbeti, ailenin, aşkın ve adaletin peşinde koşan bir kadının hikayesini anlatmaktadır.