Kızılcık Şerbeti Rüzgâr kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Rüzgâr’ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Rüzgâr karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı, oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Peki, Yiğit Kirazcı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte genç oyuncunun hayatı ve biyografisi…

Kızılcık Şerbeti Rüzgâr kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Rüzgâr’ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Rüzgâr karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı, oyunculuk kariyerindeki başarılı işlerle dikkat çekiyor. Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgâr’ı Yiğit Kirazcı kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Rüzgâr’ı kim oynuyor? Rüzgâr’ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç  İşte Yiğit Kirazcı’nın biyografisi. 

Yiğit Kirazcı, 1983 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2007 yılında Son Tercih dizisindeki Teoman karakteriyle oyunculuğa başladı. Daha sonra Mavi Kelebekler, Güllerin Savaşı, Seviyor Sevmiyor, Yüzleşme, Çatı Katı Aşk gibi dizilerde rol aldı. Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız’da Fırat, 50m2’de Yakup karakterlerini canlandırdı. 2023 yılında ise Kızılcık Şerbeti dizisinde Rüzgâr rolüyle izleyicilerle buluşacak.

Kızılcık Şerbeti Rüzgâr kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Rüzgâr’ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 1

Kızılcık Şerbeti Rüzgâr Yiğit Kirazcı kimdir?

Yiğit Kirazcı, 1983 yılında İstanbul’da doğan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan bir oyuncudur.

Kızılcık Şerbeti Rüzgâr Yiğit Kirazcı kaç yaşındadır?

Yiğit Kirazcı, 2021 yılı itibariyle 38 yaşındadır.

Kızılcık Şerbeti Rüzgâr kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Rüzgâr’ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 2

Kızılcık Şerbeti Rüzgâr Yiğit Kirazcı hangi dizilerde oynamıştır?

Yiğit Kirazcı, Son Tercih, Mavi Kelebekler, Güllerin Savaşı, Seviyor Sevmiyor, Yüzleşme, Çatı Katı Aşk, Hakan: Muhafız, 50m2, Evlilik Hakkında Her Şey gibi dizilerde oynamıştır.

Kızılcık Şerbeti Rüzgâr Yiğit Kirazcı ne zaman ekrana gelecek?

Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti dizisinde Rüzgâr karakteriyle ekrana gelecek. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

Kızılcık Şerbeti Rüzgâr kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Rüzgâr’ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 3

Kızılcık Şerbeti dizisinde Rüzgâr’ı oynayan Yiğit Kirazcı kimdir?

Yiğit Kirazcı, oyunculuk kariyerine Son Tercih dizisindeki Teoman karakteriyle adım attı. Ardından TRT 1’de yayınlanan Mavi Kelebekler dizisinde Kosta Nikoliç rolünü üstlendi. 2012 yılında Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Erkan karakterini canlandırdı. 2013-2014 yılları arasında Vicdan dizisinde yardımcı oyuncu olarak yer aldı. 2014-2016 yılları arasında ise Güllerin Savaşı dizisinde Mert Gencer rolüyle geniş bir hayran kitlesi edindi.

Kızılcık Şerbeti Rüzgâr kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Rüzgâr’ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 4

Yiğit Kirazcı, 2016-2017 yılları arasında atv’de yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisinde Zeynep Çamcı ile başrolü paylaştı. Dizide Tuna Ertürk karakterini canlandırarak romantik komedi türünde başarılı bir performans sergiledi. 2017 yılında Seni Kimler Aldı dizisinde Barış Çamay rolünü oynadı. 2018 yılında ise 8. Gün dizisinde Ahmet Ekşi karakterine hayat verdi.

Yiğit Kirazcı, 2019 yılında Kanal D’de yayınlanan Yüzleşme dizisinde Damla Sönmez ile başrolü paylaştı. Dizide Levent Elibeyaz karakterini canlandırarak dram türünde etkileyici bir oyunculuk gösterdi3. Aynı yıl Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız’da Fırat karakterini oynadı. 2020 yılında ise Netflix’in ikinci Türk orijinal dizisi olan 50m2’de Engin Öztürk ile birlikte Yakup karakterine hayat verdi.

Yiğit Kirazcı, 2020 yılında Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde Furkan Andıç ve Ezgi Şenler ile başrolü paylaştı. Dizide Demir Yılmaz karakterini canlandırarak romantik komedi türünde tekrar seyircinin beğenisini kazandı. 2021-2022 yılları arasında ise FOX’ta yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yıldırım Şahin rolünü oynadı.

Yiğit Kirazcı, 2023 yılında ise Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Rüzgâr karakterine hayat verecek. Dizide Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan ve Derya Alabora gibi usta oyuncularla birlikte çalışacak. Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu ve yayın tarihi henüz belli değil.