Kardeşlerim Doruk öldü mü? Diziden ayrıldı mı? Doruk diziden neden ayrıldı?

İzleyenleri ekrana kitleyen Kardeşlerim dizisi, yeni sezon ile bomba gibi bir dönüş yapıyor. Sezon boyunca cumartesi günlerinin en çok izlenen dizileri arasına yerleşen Kardeşlerim, yeni sezona bu akşam başlıyor. Dizinin yeni bölümü gelmeden önce yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezon fragmanında ise Doruk’un ölümü izleyiciyi derinden üzdü. Özellikle Doruk’un ölüm haberini alan Asiye’nin adeta yıktığı sahneler ise seyirciyi gözyaşlarına boğdu.

Kardeşlerim Doruk öldü mü? Diziden ayrıldı mı? Doruk diziden neden ayrıldı?

ATV’nin sevilen dizileri arasında yer akan Kardeşlerim, NG Medya imzalı bir yapım olarak ekranlara geliyor. 20 Şubat 2021 tarihli yayın hayatına başlayan dizinin senaristliğini Gül Abus Semerci yaparken yönetmen koltuğunda ise Serken Birinci yer alıyor. Yeni sezon hazırlıkları tamamlanan dizi, sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.
Cumartesi günleri izleyicisini ekrana kitleyen dizi bugün itibari ile yeni sezona hızlı bir giriş yapıyor. Dizinin yayınlanan son fragmanında ise Doruk karakteri ile başarılı bir performans gösteren Onur Seyit Yaran’ın ayrılışı ekranlara gelecek.

Kardeşlerim yeni sezon bomba gibi başlıyor!

Kardeşlerim 95. bölüm fragmanında Doruk karakterinin babası ile ciddi bir kavga ettiği görünüyor. Bu kavganın etkisi ile karakterin kaza geçirdiği izleniyor.
Doruk geçirdiği bu trafik kazasından kurtulamıyor ve hastanede hayatını kaybediyor. Doruk’un ölüm haberini alan Asiye ise adeta yıkılıyor.

ASDOR Devri Kapandı

Doruk’un trafik kazası sonucu ölüm haberini alan Asiye bu üzüntüyü üstünden atamıyor. Asiye’nin bu acı kaybında ise en büyük destekçileri kardeşleri oluyor.
Kardeşlerim dizisi ile 3 sezonluk bir maceraya atılan ASDOR ilişkisi seyircinin büyük beğenisini topladı. Yaşanan bu ayrılık ile dizinin gidişatının nasıl değişeceği ise merak ediliyor.

Etiketler: kardeşlerim, dizi haber, atv