Kanal D canlı izle! Dönence Dizisi 10.Son Bölümü Youtube, Puhu TV, Kanal D'den İzle: Full Tek Parça HD Kalitesiyle Donmadan İzle

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Dönence, 10. bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluştu. Dizinin son bölümünü kaçıranlar veya tekrar seyretmek isteyenler, Dönence 10. bölümü nereden izleyebilirim diye araştırıyor. Dönence 10. bölümü TEK PARÇA FULL İZLE linkleri haberimizin sonunda sizleri bekliyor.

Sitene Ekle

Televizyon dünyasının sevilen dizilerinden biri olan Dönence, yaz sezonunda da izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Kanal D'nin iddialı yapımlarından biri olan Dönence, bu akşam 10. bölümüyle seyircileriyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümü, beklenen heyecanı ve sürprizleri beraberinde getirirken, arama motorlarında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Dizi tutkunları, Dönence 10. bölümünü kaçırmamak ve hikayenin gelişimini yakından takip etmek için internet üzerinden araştırmalar yapıyor. 'Dönence 10. bölüm full izle', 'Kanal D Dönence izle', 'Dönence yeni bölüm izle' gibi anahtar kelimelerle yapılan aramalar, dizinin popülerliğini ve izleyicilerin merakını yansıtıyor. Dönence 10.bölümü tek parça izleyebileceğiniz, Youtube, Puhu TV ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. 

DÖNENCE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

Dönence dizisi yeni bölümleriyle her çarşamba akşamı Kanal D'de ekrana gelecek.

DÖNENCE SON BÖLÜM İZLEME LİNKLERİ

Dönence son bölümü KANAL D'DEN İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Dönence son bölümü YOUTUBE'DEN İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Dönence son bölümü PUHU TV'DEN İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

Dönence son bölümü CANLI İZLEMEK İÇİN DOKUNUN

 

 DÖNENCE DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D iddialı dizisi Dönence 11.bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

 Kanal D canlı izle! Dönence Dizisi 10.Son Bölümü Youtube, Puhu TV, Kanal D'den İzle: Full Tek Parça HD Kalitesiyle Donmadan İzle - Resim : 2

DÖNENCE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kanal D'nin yeni dizisi Dönence İzmir Foça’da çekiliyor.

Dönence Dizisi Uyarlama mı?

Özgür karakterine hayat veren Caner Topçu'nun rolü için yelken dersi aldığı Dönence dizisi uyarlama yapımlardan biri. Dönence dizisi, Cannes'da ödüle layık görülen “Exceptional” isimli dizinin uyarlanıyor. İsrail yapımı olan Exceptional dizisi senaryosu da oldukça farkındalık yaratmıştı. Fransa'da 2022 MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü’nü kazandı.

DÖNENCE DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR? KİM KİMDİR?

 

CEM (EMRE KINAY)

Cem (47) Verda’nın eşi, Gece ve Gülce’nin babasıdır. Yetenekli bir mimar olması bir yana, aile babası olmak için yaratılmış gibidir. Ancak Cem’in ailesinden bile sakladığı büyük sırrı Foça’ya taşınmasıyla onu zorlamaya başlar. Yıllardır tüm zorlukların sevgi bağıyla üstesinden gelmiş ailenin hayatı Cem’in sırrı yüzünden alt üst olacak mıdır?

CANER TOPÇU (ÖZGÜR)

Özgür (23), denize aşık bir kaptan olmasına rağmen, özel gereksinimli kardeşi Rüzgar için tüm hayallerinden vazgeçmiş, gizemli bir gençtir. Tüm hayatını kardeşine adayan Özgür aşka da kapılarını böylece kapatmıştır. Gece’nin Foça’ya gelişiyle Özgür hayatı ıskalamaması gerektiğini fark edip, kalbine söz geçirebilecek midir?

SÜMEYYE AYDOĞAN (GECE)

Gece’nin (19) en büyük hayali, sevgilisi Miro (Emir) ile birlikte besteledikleri şarkıları kitlelere ulaştırmaktır. Ancak tüm hayatı boyunca yaptığı gibi yine kız kardeşi için hayallerini ertelemek zorunda kalır. Ailesinin kardeşine daha sakin ve huzurlu bir ortam sağlama isteği üzerine onlarla birlikte kendisini bir anda İzmir/Foça’ya taşınmış bulur. Foça’ da Gece’yi neler bekliyordur?

Kanal D canlı izle! Dönence Dizisi 10.Son Bölümü Youtube, Puhu TV, Kanal D'den İzle: Full Tek Parça HD Kalitesiyle Donmadan İzle - Resim : 5

DİDEM İNSELEL (VERDA)

Verda (45) Gece ve Gülce’nin annesidir. Gülce’nin ihtiyaçları için akademik kariyerini bırakıp kendini ona adamıştır. En büyük isteği, kızı Gülce’nin, onlar olmadan da hayatta kalacak kadar güçlü hale gelmesidir. Kızı için Foça’ya taşınan Verda’yı hiç hesap etmediği sınavlar beklemektedir. Verda bu sınavların üstesinden gelebilecek midir?

ÜLKÜ HİLAL ÇİFTÇİ (GÜLCE)

Gülce (17) özel gereksinimli bir bireydir. Özel durumu nedeniyle gürültü, yüksek ses, kaotik ortamlar, dokunulmakta ısrar edilmesi, mevcut ve alışkın olduğu düzenin değişmesi gibi birçok durumdan ajite olmaktadır. Tüm bu olumsuzluklara rağmen üstün zekaya, resim ve ezber konusunda müthiş yeteneğe sahiptir. İnsanlarla iletişim kurma konusunda sıkıntılar yaşayan Gülce için Foça’ya taşınmak iyi gelecek midir?

Kanal D canlı izle! Dönence Dizisi 10.Son Bölümü Youtube, Puhu TV, Kanal D'den İzle: Full Tek Parça HD Kalitesiyle Donmadan İzle - Resim : 6

NAZLI ÇETİN (SERA)

Sera(19) Gece’nin liseden en yakın arkadaşıdır. Annesini kaybettikten sonra, babası başkasıyla evlenmiş ve yeni aileye Sera’yı almamıştır. Kızını paraya boğarak kendisinden uzak kalmasını sağlar. Eğlenceli, uçarı bir kız olan Sera, derinlerde babasına duyduğu öfke ve sevgi özlemini de zaman zaman yaşar. Foça, aradığı aile sıcaklığını ve sevgiyi Sera’ya verebilecek midir?

 

DÖNENCE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Üniversiteye gitme planları yapan Gece, bir yandan da tüm yaz boyunca sevgilisi Emir ile müzik yapma hayalleri kurmaktadır. Ancak tüm hayalleri bir süreliğine askıya alınmak zorundadır. Çünkü özel bir çocuk olan kız kardeşi Gülce için İstanbul’un kalabalığı ve gürültüsü giderek daha da başa çıkılması zor bir hal almaya başlamıştır. Sevgilisini ve tüm hayallerini İstanbul’da bırakmak istemeyen Gece, bir anda kendisini ailesiyle birlikte Foça’da bulur. Hayatı bir anda alt üst olan Gece, kardeşinin yazıldığı yelken kulübünde eğitmenlik yapan Özgür ile tanışır. Özgür, anne ve babasını bir yangında kaybettikten sonra Asperger Sendromlu erkek kardeşi Rüzgar’a hayatını adamış yakışıklı bir gençtir. Gece, Özgür’le tanıştıkça hayata daha olgun bir yerden bakmayı, Özgür de Gece’den hayatı ertelememesi gerektiğini öğrenecektir. Ancak bu süreçte Gece’nin sevgilisi Emir’in Foça’ya gelişiyle ikilinin arasında aşılması zor duvarlar oluşur. Gece, gerçek aşkın peşinden gitmeye cesaret edebilecek midir? “Dönence” içimizi ısıtacak sıcacık bir gençlik draması…