Dönence Gece kim, nereli, kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan'ın Instagram adresi ne? İşte rol aldığı diziler

Dönence dizisinde Gece karakterini canlandıracak olan Sümeyye Aydoğan merak edildi. Peki Sümeyye Aydoğan nereli, kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan'ın oynadığı diziler neler? araştırılıyor. Kanal D ekranlarına gelecek olan dizinin konusu merak ediliyor. Dönence Sümeyye Aydoğan kimdir? İşte detaylar..

Dönence Gece kim, nereli, kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan'ın Instagram adresi ne? İşte rol aldığı diziler

Dönence dizisinde Gece karakterini canlandıracak olan Sümeyye Aydoğan merak edildi. Peki Sümeyye Aydoğan nereli, kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan'ın oynadığı diziler neler? araştırılıyor. Kanal D ekranlarına gelecek olan dizinin konusu merak ediliyor. Dönence Sümeyye Aydoğan kimdir?  Dönence Gece Instagram adresi ne?

DÖNENCE GECE KARAKTERİ KİM?

Gece’nin (19) en büyük hayali, sevgilisi Miro (Emir) ile birlikte besteledikleri şarkıları kitlelere ulaştırmaktır. Ancak tüm hayatı boyunca yaptığı gibi yine kız kardeşi için hayallerini ertelemek zorunda kalır. Ailesinin kardeşine daha sakin ve huzurlu bir ortam sağlama isteği üzerine onlarla birlikte kendisini bir anda İzmir/Foça’ya taşınmış bulur. Foça’ da Gece’yi neler bekliyordur?

Dönence Gece kim, nereli, kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan'ın Instagram adresi ne? İşte rol aldığı diziler - Resim : 1

DÖNENCE GECE SÜMEYYE AYDOĞAN KİMDİR? 

Oyuncu Sümeyye Aydoğan 1997 yılında dünyaya geldi. İlk olarak 2021'de kamera karşısına geçerek Kahraman Babam dizisinde Menekşe karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan daha sonra Geçen Yaz, Sadakatsiz, Duy Beni, Akif gibi çeşitli film ve dizilerde oynadı.

Okul yıllarından itibaren oyunculuğa ilgisi vardı. Aydoğan kendisini, "Oyunculuk ile yolumun kesişmesi İstanbul'a geldikten sonra şekillendi tabii ki ama ortaokul ve lise zamanlarımda da tiyatro ile hep iç içeydim. Yol beni buraya kadar getirdi. Kamera önüne ilk geçtiğimde içimden sürekli kameranın orada olduğunu unut diye tekrar ettiğimi hatırlıyorum. Heyecanımı bastırmak için de sürekli gülümsüyordum" cümleleriyle ifade ediyor.

 Dönence Gece kim, nereli, kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan'ın Instagram adresi ne? İşte rol aldığı diziler - Resim : 3

DÖNENCE GECE SÜMEYYE AYDOĞAN INSTAGRAM ADRESİ NE?

Güzel oyuncunun Instagram adresi @sumeyyeaydogan_'dır.

SÜMEYYE AYDOĞAN ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER:

Taçsız Prenses (Yağmur, TV Dizisi 2023)

Akif (Sinema Filmi 2022)

Duy Beni (Melisa, TV Dizisi 2022)

Sadakatsiz (Ceren, TV Dizisi 2021-2022)

Dönence Gece kim, nereli, kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan'ın Instagram adresi ne? İşte rol aldığı diziler - Resim : 4
Feyza Altun kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Feyza Altun eşi kim?
Geçen Yaz (Oya, Sinema Filmi 2021)

Kahraman Babam / Kırmızı Kamyon (Menekşe, TV Dizisi 2021) 

DÖNENCE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İzmir'in Foça ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen, Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Nuray Uslu'nun kaleme aldığı, başrollerini Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun paylaştığı 'Dönence' dizisinin ilk bölümü 4 Temmuz Salı akşamı izleyiciyle buluşacak.