Kamu bankasından emlakçılara savaş alarmı! Ankara'da 100 metrekarelik konut 162 bin TL, 166 metrekarelik depo 320 bin TL!

Ziraat Bankası, yeni dönemde artan konut fiyatlarından ötürü Ankara il sınırları içerisinde makul fiyatlarda konut bulamayan yatırımcılara ve tüketicilere müjdesini verdi. Banka, fiyat tekliflerine açık olan 3 ayrı ihalesinin olduğunu bildirdi. İşte Ziraat Bankası’nın Ankara ilinde bulunan icralık konutlar için düzenlemiş olduğu ihalelere ilişkin ayrıntılar…

Kamu bankasından emlakçılara savaş alarmı! Ankara'da 100 metrekarelik konut 162 bin TL, 166 metrekarelik depo 320 bin TL!

Ülkemizin en köklü bankalarından birisi olan ve kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, artan gayrimenkul fiyatlarından sonra tüketicilerin yanında olduğunu duyurdu. Söz konusu duyurusunu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu 3 yeni ihale ile destekleyen banka, ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 3 YENİ SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Ziraat Bankası, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu 3 ihalenin de Ankara il sınırları içerisinde bulunan gayrimenkulleri kapsadığını belirtmiştir. Banka 2’si daire, 1’i depo olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaşmıştır.

ZİRAAT BANKASI GAYRİMENKUL FİYATLARI AĞUSTOS 2022

Kamu bankasından emlakçılara savaş alarmı! Ankara'da 100 metrekarelik konut 162 bin TL, 166 metrekarelik depo 320 bin TL! - Resim : 1

Ziraat Bankası, Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihalelere konu olan gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin şu ayrıntıları paylaştı:

  • Ankara- Polatlı 166 metrekare depo: 320 bin TL, teminat bedeli 19 bin 200
  • Ankara- Beypazarı 100 metrekare konut: 162 bin TL, teminat bedeli 9 bin 720 TL
  • Ankara Akyurt 130 metrekare konut: 400 bin TL, teminat bedeli 24 bin TL

ZİRAAT BANKASI’NDAN NASIL KONUT ALINIR?

Ziraat Bankası, Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkullerden birisine sahip olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar için ihale katılım şartlarını açıkladı. 18 yaşın üzerinde olan her vatandaşın Intengo ihalelerine katılım sağlayabileceklerini belirten banka, diğer ayrıntıları da kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkullerden birisini satın alabilmek için öncelikle ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelinin banka şubesine yatırılması gerekmektedir. Banka yatırım işleminin tamamlanmasının ardından gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanmasını isteyecektir. İmzalanan sözleşmenin ardından Intengo platformu giriş bilgileri SMS veya e- posta aracılığı ile paylaşılacaktır. Paylaşılan sistem bilgileri ile platforma giriş yaparak, ilgili gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilecektir.

Intengo, ihale bitiş sürelerini ekranda belirtmektedir. Bu kapsamda ihale bitiş tarihine kadar ilgili gayrimenkule ilişkin en yüksek fiyat teklifinde bulunan kişi, gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.