Kamu Bankası Duyurdu: 4757’ye SMS Atan Emeklilere 750 TL Ödenecek!

Ziraat Bankası, yeni dönemin emekli ek ödeme kampanyasını duyurarak ilgili şartları sağlayan herkese 750 TL tutarında maaş harici ödeme yapılacağını bildirdi. İşte kamu bankasının milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren yeni ek ödeme kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Kamu Bankası Duyurdu: 4757’ye SMS Atan Emeklilere 750 TL Ödenecek!

Artan ürün ve hizmet fiyatları sonrasında ay sonunu tek maaş ile getirmekte güçlük çeken emeklilerin dar boğazda olmasına sessiz kalamayan Ziraat Bankası, yeni bir ek ödeme kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Karşılıksız Ödeme Hizmeti!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan ve her dönemde düzenlediği kampanyalara kamu bankası olmasının getirdiği ayrıcalıkları yansıtarak vatandaşların bütçelerini ferahlatmayı hedefleyen Ziraat Bankası, tek maaş ile geçinmeye çalışan emekli vatandaşlar için yeni bir ek ödeme kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili kampanyasına ilişkin bilinmesi gereken tüm detayları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın resmi kanalları aracılığı ile duyurulan ve ilgili şartları sağlayan tüm emekli vatandaşların başvurularına açık olan yeni emekli promosyonu kampanyası için üst tutar 750 TL olarak belirlendi. Banka, yeni dönemde emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ve hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren tüm emekli vatandaşların, kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi.

Ziraat Bankası Ne Kadar Promosyon Ödemesi Yapar?

Kamu Bankası Duyurdu: 4757’ye SMS Atan Emeklilere 750 TL Ödenecek! - Resim : 1

Ziraat Bankası, 2022 yılının başında güncellenmiş olan Sosyal Güvenlik Kurumu maaş ödemeleri protokolü kapsamında yeni bir promosyon kampanyası düzenleyerek, bünyesine yeni dahil olacak olan emekli müşterilerine şu tutarlarda maaş harici ödemenin yapılacağını bildirdi:

  •         SGK emekli maaşı 0- 1.499 TL aralığında olan yeni müşterilere 500 TL
  •         SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan yeni müşterilere: 625 TL
  •         SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan yeni müşterilere: 750 TL

Ziraat Bankası’nın Ek Ödeme Kampanyasına Nereden Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası duyurmuş olduğu 750 TL üst limitli ek ödeme kampanyasından hem yeni emeklilerin hem de uzun süredir emekli maaşı alan vatandaşların yararlanabileceğini belirtti. İlk kez emekli maaşı alacak olan vatandaşların banka bilgilerini Ziraat Bankası bilgileri ile doldurmaları gerektiğini bildiren banka, hali hazırda bir başka bankadan emekli maaşı alan vatandaşların mobil uygulama, internet bankacılığı veya şubeler aracılığı ile maaş hesaplarının taşınması için talimat vermeleri gerektiğini belirtti.

Emekli maaşının taşınması talebinin SMS ile de verilebileceğini belirten Ziraat Bankası, PRO, T.C. kimlik no bilgilerinin aralarında boşluk bırakarak 4757’ye gönderilmesinin yeterli olduğunu bildirdi.