Kadıköy’de 10 Bin TL’lik Hediye Çılgınlığı! Sabaha kadar nöbet tuttular..

Kadıköy’de bir kozmetik mağazasının açılışında ilk 500 müşteriye 10 bin TL değerinde hediye çantası verileceğinin duyurulması, büyük bir izdiham yarattı. Mağazanın önünde sabaha kadar bekleyen vatandaşlar, hediye çantasını kapmak için yarıştı.

Kadıköy’de 10 Bin TL’lik Hediye Çılgınlığı! Sabaha kadar nöbet tuttular..

Bağdat Caddesi’nde yeni şubesini açacak olan dünyaca ünlü bir kozmetik mağazası, ilk 500 müşterisine 10 bin TL değerinde hediye çantası vereceğini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bu haberi duyan vatandaşlar, akşamın erken saatlerinde mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı vatandaşlar portatif sandalye, katlanabilir masa, oyun takımları, çay ve atıştırmalıklarla gelerek geceyi mağazanın önünde geçirdi.

Kadıköy’de 10 Bin TL’lik Hediye Çılgınlığı! Sabaha kadar nöbet tuttular.. - Resim : 1

Hediye Çantası İçin Sabahladılar

Mağazanın önünde bekleyen vatandaşlar, hediye çantasını almak için sabırla beklediklerini söyledi. Mustafa Sancak, “Hediye almak için geldik ama çok sıra varmış. Sabaha kadar yine de bekleyeceğiz. Sabaha kadar buradayız” dedi. Selin Aydemir ve Mine Menekşeoğlu ise, “Herkesin beklediği o çantayı hediye olarak 500 kişiye verecekler. 1 saattir buradayız ve öğlen saatlerine kadar burada sabahlayacağız” diye konuştu. Eren Yılmaz ise, “Anneme hediye almak için geldim ama sıramı da 5.000 liraya karaborsadan veririm. Sıramdan çıkıp verebilirim benim için sıkıntı yok. Arkadaşlarımı yolladım yemek almaya onlar gidip alıyor. Biz sıramızı vermeyiz ama karaborsadan veririz. 5.000’e bırakırım sıkıntı yok. Pazarlık payına ilerleyen saatlerde bakarım, artabilir de düşebilir de hava şartlarına göre” şeklinde konuştu.

Mağaza Saat 12.00’de Açılacak

Öte yandan, ünlü kozmetik mağazasının saat 12.00’de açılışının yapılacağı belirtildi. Mağaza yetkilileri, hediye çantasının içinde 10 bin TL tutarında kozmetik ürünlerinin bulunduğunu ve bunların sınırlı sayıda olduğunu söyledi. Vatandaşların hediye çantası için gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Etiketler: güncel