İstanbul'da daire fiyatlarını düşüren Yapı Kredi Bankası, Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da bulunan iki daireyi satışa çıkardı! Fiyat, 550 bin TL!

Yapı Kredi Bankası, artan konut fiyatları karşısında sessizliği bozdu. Banka, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu aracılığı ile Türkiye’nin dört bir yanında düşük fiyatlı daire satışı yapacağını bildirerek iki yeni ihale düzenlediğini açıkladı. İşte Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen ihalelere ilişkin ayrıntılar…

İstanbul'da daire fiyatlarını düşüren Yapı Kredi Bankası, Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da bulunan iki daireyi satışa çıkardı! Fiyat, 550 bin TL!

Yapı Kredi Bankası, anlaşmalı olduğu ihale platformu aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu ihalelere konu olan gayrimenkullerin daire vasıflı olduğunu belirtti.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE İLANLARI!

Yıllardır bankacılık sektöründe hizmet veren ve dönem dönem geliştirdiği avantajlı kart kampanyaları ve uygun kredi hizmetleri sayesinde müşteri sayısını arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde de sektörde ağırlığını ortaya koymaya devam ediyor. Bu kapsamda şube içi ve şube dışı birçok farklı içeriğe sahip kampanya geliştiren banka, bu sefer de artan gayrimenkul fiyatlarına ilişkin yeni bir müjde verdi.

Her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de güncel durumlara ilişkin avantajlı kampanyalar geliştirme gayretinde olan Yapı Kredi Bankası, bu dönem tüketicilerin ve yatırımcıların bir numaraları problemlerinden olan gayrimenkul fiyatlarına savaş açtı. Banka, anlaşmalı olduğu yasak ihale platformu üzerinden gayrimenkul satışı yapacağını ve bu kapsamda da iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL KAĞITHANE’DE SATILIK DAİRE İLANI!

İstanbul'da daire fiyatlarını düşüren Yapı Kredi Bankası, Kağıthane ve Gaziosmanpaşa'da bulunan iki daireyi satışa çıkardı! Fiyat, 550 bin TL! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformunu Intengo olarak duyurdu. Söz konusu platform aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini belirten banka, ilgili ihale kapsamında İstanbul ‘un Kağıthane ilçesinde bulunan bir dairenin satışa çıkarıldığını ifade etti.

Yapı Kredi Bankası, Intengo üzerinden fiyat teklifine açmış olduğunu duyurdu dairenin büyüklüğünü 56 metrekare olarak açıkladı. Söz konusu daire için düzenlediği ihalenin başlangıç bedelini 850 bin TL, ihaleye katılım sağlanabilmesi için yatırılması gereken bedeli ise 42 bin 500 TL olarak duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası Intengo aracılığı ile yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihaleye konu olan gayrimenkulün İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan 55 metrekarelin bir daire olduğunu belirten banka, ihaleye sunulabilecek minimum fiyatın 550 bin TL, yatırılması gereken ihale katılım bedelinin ise 27 bin 500 TL olduğunu açıkladı.