İş Bankası Yeni Müşterisine Özel Hoşgeldin Kampanyasını Duyurdu! Kaydolana 100 TL Nakit Ödül!

İş Bankası ilk kez müşterisi olanlara özel Hoşgeldin kampanyasını duyurdu. Belirli tarihler arasında İş Bankasına gelerek kredi kartı başvurusu yapan müşteriler 100 TL değerinde Pazarama MaxiPuan kazanacak. Kampanyaya katılım süreci ve şartlarına dair detaylar haberimizde…

İş Bankası Yeni Müşterisine Özel Hoşgeldin Kampanyasını Duyurdu! Kaydolana 100 TL Nakit Ödül!

İş Bankası Maximum karta özel bireysel kredi kartı kullanıcıları kazançlı çıkıyor. Belirli tarihler arasında yapılacak Maximum mobil alışverişlerinde geçerli 100 TL MaxiPuan hediye ediliyor. Kartları ve Maximiles bireysel kredi kartları ile yapılacak harcamalarda geçerli olacak.

Kampanyaya Nasıl Başvurulur?

İş Bankası yeni kredi kartı müşterilerine özel kampanyasına uygulama üzerinden katılınabilir. Telefonuna indirilen Maximum mobil uygulaması ile kampanyaya katılım sağlandıktan sonra harcama yapılmalıdır. Tüm harcamaların Maximum ve Maximiles özellikli kredi kartları ile yapılması gerekiyor. Ticari kartlar ya da bankamatik kartları ile yapılacak alışverişler kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmaz.

Kampanyanın Son Günü Ne Zaman?

Maximum bireysel kredi kartına özel uygulanan kampanyanın son günü 30 Eylül oldu. Yalnızca 23 Mayıs tarihinden sonra bankaya gelerek müşteri hesabı oluşturanlar bu fırsattan yararlanabilir. Cep kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilere anında 100 TL değerinde Pazarama MaxiPuan yüklenir. 23 Mayıs tarihinden önce bireysel kredi kartı bulunan fakat iptal edilmiş olanlar yeniden başvurduklarında kampanyadan yararlanabilir.

Kimler Yararlanabilir?

İş Bankası Yeni Müşterisine Özel Hoşgeldin Kampanyasını Duyurdu! Kaydolana 100 TL Nakit Ödül! - Resim : 1

Kampanya kapsamında kullanılabilecek kartlarda belli oldu. Sanal kart ya da ek kart ile yapılacak harcamalar kabul edilmeyecektir. Yalnızca Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları kabul ediliyor. Belirli tarihler arasında yapılan harcama sonucunda MaxiPuanlar farklı bir kampanya ile birleştirilerek kullanılamaz.

MaxiPuanlar Nerede Kullanılabilir?

100 TL değerinde Pazarama MaxiPuanın kullanılabilmesi için anında kredi kartı alanı üzerinden başvuru yapılmış olması gerekir. Başvuru yapıldıktan ve kart teslim edildikten sonra 7 iş günü içerisinde ödül hesaba yatırılır. Her müşteri yalnızca bir kere bu fırsattan faydalanır. Kişi en fazla 100 TL değerinde Pazarama MaxiPuan kazanabilir.

MaxiPuanların kullanımı da merak edilen sorular arasında yerini alıyor. Maximum mobil uygulaması içerisinde bulunan Pazarama uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde değerlendirilebilir. Online alışveriş alanı olan Pazarama uygulaması içerisinde market siparişi verilebilir. Online alışveriş yapılabilir, dijital kod markette kullanılabilir ya da araçta öde menüsü üzerinden değerlendirilebilir. Ödülün kazanılabilmesi için kartın kullanıma açılmış olması ve kişiye fiziki olarak teslim edilmesi gereklidir.