İş Bankası Evlenecek Olan Çiftlere Yardım Eli Uzattı: Beyaz Eşya, Balayı, Smokin Fiyatlarında Fırsat

Evlilik hazırlığında olan çiftlere, İş Bankası’ndan kaçırılmayacak bir kampanya haberi geldi. Banka, Maximum kart kullanıcısı müşterileri için geliştirmiş olduğu evlilik kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. İşte Maximum evlilik kampanyasına ilişkin haberin devamı…

İş Bankası Evlenecek Olan Çiftlere Yardım Eli Uzattı: Beyaz Eşya, Balayı, Smokin Fiyatlarında Fırsat

Bir süredir döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen ani yükselişler, pek çok hizmet başlığına ve ilgili hizmet ürünlerine yüksek oranlarda zamların yapılmasına sebep oldu. Özellikle hayatlarını birleştirerek yeni bir ev kurma aşamasında olan çiftlerin bütçelerini direkt olarak sarsan bu zamlar, bankaları harekete geçirdi.

Beraber başlayacakları hayat için yeni bir yuva kurma hazırlığında olan çiftlere, son olarak İş Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Milyonlarca müşterisi bulunan banka, yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası Evlilik Kampanyası!

Sene başından bu yana pek çok kategori altında geliştirdiği avantajlı kredi hizmetleri ve diğer kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Türkiye İş Bankası, artan ürün fiyatları karşısında sıkıntıya düşen çiftler için de yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka “evlilik kampanyası” başlığı altında geliştirmiş olduğu yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan yeni evlilik kampanyasına göre hali hazırda Maximum kart kullanıcısı olan müşterilere, beyaz eşya, mobilya, balayı, araç kiralama, smokin ve kuyum kategorilerinde gerçekleştirecekleri harcamalara indirim fırsatlarının sunulacağı bildirildi.

Türkiye İş Bankası Evlilik Kampanyasının Ayrıntıları

İş Bankası Evlenecek Olan Çiftlere Yardım Eli Uzattı: Beyaz Eşya, Balayı, Smokin Fiyatlarında Fırsat - Resim : 1

Türkiye İş Bankası’nın 15 Temmuz tarihine kadar geçerli olan evlilik kampanyası kapsamında hizmete sunulacak olan indirim fırsatları şu şekilde belirlendi:

  •         Vivense’de 5 taksit ve yüzde 8 indirim
  •         Altınyıldız Classics Smokin’de 300 TL’lik indirim
  •         Europcar’da yüzde 35 indirim
  •         TatilBudur’da 7 bin TL ve üzeri tutarlı harcamalara 400 TL indirim
  •         Atasay’ altın ürünlerinde yüzde 10, pırlanta ürünlerinde yüzde 20 indirim
  •         Vestel ankastre ürünlerinde yüzde 15 indirim
  •         Pazarama beyaz eşya çeyiz setinde, 10 bin TL ve üzeri harcamalara 1.000 TL indirim
  •         Mobilya, beyaz eşya, seyahat ve konaklama alışverişlerinde faizsiz taksit

Türkiye İş Bankası Evlilik Kampanyası Başvurusu 2022

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan evlilik kampanyasından yararlanmak için başvuru yapılmasına gerek yoktur. Seçili noktalardan, belirtilen tarihe kadar alışveriş yapılması ilgili fırsatlardan yararlanmak için yeterlidir.