ING Bank, Araç Depolarınız Bayramda Yarı Yolda Bırakmasın Diye 500 TL'lik İndirim Tanımlayacak!

ING Bank, yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurarak kampanya kapsamında 500 TL’lik akaryakıt indirimi fırsatı sunacağını bildirdi. İşte ING Bank’ın yeni akaryakıt kampanyasına ilişkin bilinmesi gereken tüm detaylar…

ING Bank, Araç Depolarınız Bayramda Yarı Yolda Bırakmasın Diye 500 TL'lik İndirim Tanımlayacak!

ING Bank çok çeşitli faktörler çerçevesinde giderek artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarına sessiz kalamayarak, yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Kampanya ayrıntılarını paylaşan banka, katılan herkese 500 TL’lik indirim hakkının tanımlanacağını bildirdi.

ING Bank’tan Kazandıran Akaryakıt ve Otogaz Kampanyası!

ING Bank, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen akaryakıt istasyonlarından birisi olan Petrol Ofisi ile bir iş birliği gerçekleştirdiğini açıkladı. Söz konusu iş birliği çerçevesinde düzenlenmiş olan yeni kampanya kamuoyuna duyurulurken, kampanya katılım tarihine ilişkin bir kısıtlama getirilmedi.

ING Bank’ın PO ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği çerçevesinde duyurulmuş olan yeni kampanya kapsamında 12 ay boyunca her ay, 500 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz alışverişi yapacağını taahhüt eden tüm müşterilere, bir aylık harcamalarının iade edileceği bilgisi kaydedildi.

ING Bank’ın Yeni Akaryakıt ve Otogaz Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

ING Bank, Araç Depolarınız Bayramda Yarı Yolda Bırakmasın Diye 500 TL'lik İndirim Tanımlayacak! - Resim : 1

ING Bank’ın Petrol Ofisi ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği çerçevesinde duyurulmuş olan akaryakıt ve otogaz kampanyası, bankanın bireysel müşterilerini kapsamaktadır. Bir tüketicinin birden fazla ING karta sahip olması, kampanyadan kart sayısı kadar yararlanabileceği anlamını taşımamaktadır. Banka, akaryakıt ve otogaz kampanyası kapsamında kazanılabilecek olan maksimum indirim tutarının 500 TL olduğunu belirtmiştir.

ING Bank’ın PO iş birliği ile düzenlemiş olduğu kampanya, 12 aylık bir süreyi kapsadığından kampanyada bir yıl kalma sözünü iki ay üst üste tutmayan müşteriler, kalan 10 ayı ekstrelerine yansıtılan borç sebebi ile ödemek durumunda kalacaklardır.

ING Bank’ın Yeni Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank’ın Petrol Ofisi ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği çerçevesinde duyurulmuş olan akaryakıt ve otogaz kampanyasından 500 TL’lik akaryakıt indirimi kazanmak isteyen tüketicilerin, bankanın mobil uygulamasını cihazlarına indirmeleri gerekmektedir. T.C. kimlik no/ müşteri no ve şifre bilgileri ile mobil uygulamaya giriş yapıldıktan sonra açılan ekranda yer alan “kampanyalar” kısmından akaryakıt ve otogaz kampanyasına onay verilmesi ve ilgili 12 ay kalma sözünü belirten taahhütnamenin online olarak imzalanması, kampanya sürecinin başlaması için yeterlidir. Söz konusu kampanya onayının, akaryakıt ve otogaz harcamalarından önce verilmesi gerektiği unutulmamalıdır.