İki Platform Güçlerini Birleştirdi: Exxen İle TV+ Şampiyonlar Ligi Maçları İçin İş Birliği Yaptı

Turkcell TV+ platformu ile Exxen, önemli bir iş birliğine imza attı. TV+ kullanıcıları artık Exxen TV kanalında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını izleyebilecekler. Bu iş birliği ile futbolseverlere büyük bir yayın seçeneği sunulmuş olacak. İşte detaylar...

İki Platform Güçlerini Birleştirdi: Exxen İle TV+ Şampiyonlar Ligi Maçları İçin İş Birliği Yaptı

Turkcell'in dijital içerik ve canlı TV platformu TV+, Exxen ile iş birliği yaparak Exxen TV kanalını platformuna ekledi. Premium TV+ aboneleri, Exxen TV kanalını ek bir ücret ödemeden izleyebilecekler. Bu iş birliği sayesinde daha geniş bir içerik yelpazesi sunulmuş olacak.

Her hafta dört Şampiyonlar Ligi maçı yayınlanacak

Exxen TV kanalında Avrupa maçları ve Exxen’in dizileri yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamalarında her hafta 4 maç canlıı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise seçili karşılaşmalar Exxen TV kanalında canlı yayınla futbolseverler ile buluşacak.

Yapılan iş birliği, futbol karşılaşmalarının yanı sıra Exxen’in orijinal yapımlarını da kapsıyor. ‘Gibi’, ‘Olağan Şüpheliler’, ‘Hükümsüz’, ‘Sadece Arkadaşız’, ‘İlginç Bazı Olaylar’ ve daha birçok sevilen dizi de TV+ ayrıcalığıyla Exxen TV kanalında izleyicilerle buluşacak.

Exxen TV’de yayınlanacak ilk maçlar belli oldu

22 Ağustos Salı günü saat 22.00’de UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turunda Rangers-PSV Eindhoven maçı ve 23 Ağustos Çarşamba günü Braga-Panathinaikos maçı Exxen TV ile TV+’ta canlı yayınlanacak.

 

 

Etiketler: şampiyonlar ligi, exxen, tv+