2023 Exxen üyelik fiyatları ne kadar oldu?

Exxen spor üyelik kaç lira sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turuyla birlikte tüm maçlar Exxen Spor'da yayınlanacak. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları da yine Exxen platformunda ekrana gelecek. Twente Fenerbahçe, Molde Galatasaray maçlarının yayınlanacak Exxen Spor üyelik fiyatı ne kadar? İşte 2023 Exxen üyelik ücreti...

2023 Exxen üyelik fiyatları ne kadar oldu?

Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlanacağı Exxen Spor üyelik fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu platform yakın zamanda üyelik ücretlerine zam yaptı. Bu yıl toplamda 3 kez zam yapan platform kullanıcıların da tepkisini çekmişti.Molde Galatasaray, Twente Fenerbahçe maçlarının yayınlanacağı Exxen Spor'da UEFA Konferans Ligi, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi play-off maçları ekrana gelecek. peki Exxen spor üyelik ücreti aylık kaç TL?


EXXEN SPOR ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR? 

HWP’nin aktardığına göre yapılan zam sonrası reklamlı aylık paket fiyat 64.90 TL’den 84.50 TL’ye yükselmiş oldu. Reklamsız paket ise 89.90 TL’den 116.90 TL’ye çıkarıldı. Öte yandan spor paketi fiyatları ise reklamlı aylık 144.90 TL’den 188.50 TL’ye ve reklamsız aylık 169.90 TL’den 220.90 TL’ye çıkarıldı.

Etiketler: exxen