Hudutsuz Sevda'da ölen Yasemin'in yeni dizisi belli oldu!

Yasak Elma dizisindeki Kumru karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Biran Damla Yılmaz, yeni sezonda başka bir dizide rol alacak. Geçtiğimiz hafta Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümüne konuk oyuncu olarak katılan Yılmaz, bu sezon hem dizi hem de sinema filmi teklifleri aldı. Güzel oyuncu, Taner Ölmez'le başrolü paylaştığı Hayatla Barış filminin ardından, MedYapım'ın yeni dizisi Kopuk'ta oynamaya karar verdi.

Hudutsuz Sevda'da ölen Yasemin'in yeni dizisi belli oldu!

Kopuk dizisi, Tarlabaşı'nda geçen bir intikam hikayesini anlatacak. Dizinin senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturacak. Dizinin erkek başrolü için Kaan Yıldırım ile görüşmeler devam ediyor.

 Hudutsuz Sevda'da ölen Yasemin'in yeni dizisi belli oldu! - Resim : 2

Biran Damla Yılmaz ise dizide Yasemin adlı bir karakteri canlandıracak. Yasemin, intikam peşindeki Halil İbrahim'in (Kaan Yıldırım) çocukluk aşkı olacak. Ancak Yasemin'in hayatında başka biri daha var: Kaynanasının oğluyla evli olduğu kocası. Yasemin'in kocasıyla evliliği nasıl gerçekleştiği ve Halil İbrahim'le karşılaşması ise dizinin merak edilen noktalarından biri olacak.

Hudutsuz Sevda'da ölen Yasemin'in yeni dizisi belli oldu! - Resim : 3

Dizinin diğer kadın başrolü için ise henüz bir isim belirlenmedi. Daha önce Özge Gürel'in adının geçtiği projede yer almayacağı öğrenildi.

Etiketler: biran damla yılmaz